Košarka

Gordić: Prerano su nas otpisali

foto: KK Budućnost Voli

Košarkaš Budućnost Volija Nemanja Gordić kaže da je cilj ekipe i dalje isti, a to je odbrana krune u ABA ligi.

Podgoričani su sinoć izgubili od Fenerbahčea u 27. kolu Evrolige, ali su uprkos porazu prikazali odličnu igru protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje elitnog takmičenja.

“Partija koju smo prikazali ulila nam je veliku dozu samopouzdanja pred najvažniji dio sezone, u kojem ćemo se boriti za odbranu trona u ABA ligi i ponovni plasman u Evroligu. Naravno da neće biti lako stići do cilja, ali je poslije igre u Istanbulu svima koji su nas otpisali, jasno da su to uradili prerano”, naglasio je Gordić za Sport Klub i dodao:

„Ono što dodatno raduje je činjenica da možemo još bolje. U sastavu tima zbog virusa nije bilo Norisa Kola, a svi koji su pratili meč mogli su da vide da svi u timu dišemo kao jedan, da je pozitivna energija bila i ostala zaštitni znak Budućnosti. Cedevita će imati prednost domaćeg parketa. Imaju i odličan tim i biće znatno odmorniji i svežiji od nas, s obzirom da mi u četvrtak igramo protiv Efesa u Evroligi. Međutim, navikli smo na ubitačan ritam utakmica, imaćemo četiri dana sa se pripremimo za prvi meč polufinalne serije. Cilj Budućnosti je bio i ostao isti. Osvajanje ABA lige i ponovni plasman u Evroligu.”

Budućnost u četvrtak dočekuje Efes u 28. rundi Evrolige, a onda se okreće prvom polufinalnom susretu ABA lige protiv Cedevite koji se u ponedjeljak igra u Zagrebu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rajko
Gost
Rajko

Axaxaxaa šta to reče gordicu

Privacy
Gost
Privacy

Bravo Gorda odlicna igra,Nama je klucni probljem Erl Klark ako se onu bude zrtvovao za ekipu igrao vise odbranu a ne sebicno kao sto umije ,Problem je rijesen ..ABA liga uopsteno najvise zavisi od igraca na poziciji cetri ko tu ima prednost mnogo je blize pobjedi! Zapamtite!

delboj
Gost
delboj

Dobro je sto Kol nije igrao. A ako vec bude morao da igra zabranit mu da sutira sa distance.

Primorac
Gost
Primorac

Desio se brz protok lopte, i lijepo je izgledalo, svi ocekuju onakve raznovrsne napade Buducnosti i jaku odbranu.. Evo ceka se to cjelu godinu..

Košarkoljubkica
Gost
Košarkoljubkica

Ima li iko da VIKNE Gordiću koliko izgleda primitivno i odvratno sa onim njegovim konstantnim “šklaparanjem” protezom??!!

Send this to a friend