Košarka

Gordić priznao da su plavi imali sreće i zahvalio se navijačima

foto: KK Budućnost

Mnogo emocija, mnogo pražnjenja, na kraju sreća i najbolji mogući epilog za Budućnost Voli.

Košarkaši ,,plavih vraćali su se na bis da pozdrave navijače, a među njima bilo je onih kojima je trebalo vremena da dođu sebi nakon iscrpljujućeg meča sa Zvezdom.

“Odavno nije bilo bolje finale, maltene na jednu loptu. Ginuli smo i mi i oni, na kraju smo imali sreću jer je protivnik promašio šut u posljednjem napadu. Zaslužili smo pobjedu. Nijesmo igrali najbolje u prvom poluvremenu, ali smo se u nastavku stisli, stegli odbranu i ostvarili ovako važan trijumf”, rekao je Nemanja Gordić, najefikasniji igrač Budućnost Volija sa 17 poena.

Bilo je trenutaka kada nije išlo u igri domaćina, ali svaki put su navijači u dupke punoj Morači dizali ekipu i davali vjetar u leđa.

Ambijent u Podgorici bio je za pamćenje…

“Zahvaljujem se navijačima na izvrsnoj atmosferi, nosili su nas više nego ikad. Mnogo nam je značila njihova podrška. Vjerujem da će ambijent i večeras biti spektakularan i da ćemo se svi zajedno radovati. Blizu smo, ali moramo da ostanemo hladne glave. Nadam se da ćemo neke stvari raditi bolje nego sinoć”, poručio je Gordić.

Doslovno, jedna lopta je presudila.

“Jedva smo stajali na nogama u samom finišu jer je meč bio mnogo zahtjevan fizički i emotivno. U tim trenucima igraš po instinktu, a mi smo imali sreće da protivnik nije pogodio za pobjedu”, ističe Gordić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Varvarin
Gost
Varvarin

Stvarno sam prvi put svojim ocima uvidio da su igraci umorni…izgubi se lopta,zvijezda trci kontru a nasi se jedva vratise do naseg kosa..#ua aba liga,#ua sistem stakmicenja,#ua zvezda,#ua beograd
Buducnost do titule

Realno
Gost
Realno

Nisu imali plavi sreće,nego studije su imali!!!!!

Istina
Gost
Istina

Brate, ti ne odustajes.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Tebi Nemanja svaka cast boris se kao da si Podgoricanin. Sve da nocas ne pogodis nista nema ti se sto zamjerat jer si ove prve 3 razbio!

Miljan
Gost
Miljan

Gordicu legendo.

Send this to a friend