Košarka

Grdno se varaju svi koji misle da će Budućnost biti lak zalogaj

foto: KK Budućnost

Filip Barović jedva čeka početak nove sezone i takmičenje u Evroligi.

Centar Budućnosti Voli nije odmarao tokom ljeta, već je individualno trenirao, kako bi u što boljoj formi dočekao početak priprema, ali i oporavio se od povrede noge zbog koje je imao dosta problema u finišu prošle sezone.

Barović jedva čeka da počne Evroliga.

“Okršaji sa najboljim timovima Evrope će biti spektakularna avantura. Grdno se varaju oni koji misle da ćemo biti lak zalogaj za timove iz Evrolige. Pokazali smo prošle sezone u Evrokupu da možemo i vrijedimo mnogo, da možemo i umijemo da pariramo na papiru daleko zvučnijim i kvalitetnijim timovima”, rekao je Filip Barović za Sportklub.

On se osvrnuo i na reprezentaciju Crne Gore koja je izborila plasman u drugi krug kvalifikacija, a takmičenje se nastavlja u septembru.

“Slijedi odlučujući krug kvalifikacija, imamo izglede da izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo i ono što mogu da obećam u ovom trenutku je da ćemo se do posljednjeg atoma snage boriti da stignemo do cilja. Bez obzira na sastav tima, jer su sve selekcije suočene sa istim problemom. Nepotrebno je trošiti riječi koliko bi za Crnu Goru poslije svih uspeha koji su ostvareni na klupskom nivou, uz mlađe reprezentativne selekcije koje su sve u A divizijama Evrope, značio i plasman na Mundobasket”, zaključio je Filip.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brockic
Gost
Brockic

Zašto je promijenjen grb kluba? Ipak je KK Budućnost starija od Volija

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Sto se mene tice taman neka nas potcijene, posle dok se osvijeste bice kasno..😂😂😂Prosle sezone momci su igrali 1/4finale eurocupa egal, na jednu loptu s dackom koja je kasnije lagano osvojila..Tako da se nikoga ne treba plasit..Ajdeeee 🔵⚪🔵⚪🔵

Jovo
Gost
Jovo

Sahmo hrabro. Svu sreću vam želim

Titograd
Gost
Titograd

Losa ste ekipa. Nemate pravog pleja, centra pogotovo. Igraju sehovici istoseni igraci, nikolic centar los igrac, barovic borben i nista vise, ilic vam svake forme kao i krilni nikolic. Jedino ko valja je ivanovic, gordic, popovic, klark krilo i dzekson bek. A da ste mogli dovesti jos pojacanja i boljih mogli ste a zasto niste. Meni kao navijacu smeta i… Više »

Mr.Bad
Gost
Mr.Bad

Ni gradjanima! Grdne pare iz Budžeta odoše u privatni klub.

Send this to a friend