Košarka Ne obraća pažnju

Greg Popovič poslao gospodski odgovor Saši Đorđeviću

Selektor američke košarkaške reprezentacije Greg Popovič upitan je da prokomentariše riječi stratega Srbije Aleksandra Đorđevića koji je nedavno dao zanimljivu izjavu u slučaju međusobnog susreta na Mundobasketu.

“Ako se sretnemo, neka im je Bog na pomoći”, rekao je nedavno Đorđević u šaljivom tonu i mnogi vjeruju da je upravo Srbija dovoljno kvalitetna da skine Amerikance sa trona, koji u Kinu dolaze bez najvećih zvijezda.

“Pitajte Sašu šta je želio time da kaže. Ja na to ne obraćam pažnju. Radim ovaj posao previše dugo, ljudi pričaju, a ja rijetko odgovaram”, rekao je Popovič i nastavio:

“On je sjajan trener, takmičarski nastrojen i velikan evropske košarke. Bio je fantastičan kao igrač, a Srbija ima program koji im je donosio dosta uspjeha u prošlosti”.

Svjetsko prvenstvo u Kini počinje 31. avgusta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

klopka za amere, ako montenegrini prođu novi zeland, može svašta da budne, opa đurđo, tako slovenci i letonci brez europljana i amera okliznuše se na safun i zbogom prc

Rade007
Gost
Rade007

Greg naš čovjek,Crnogorac,najpoznatiji trener u Americi,veliki šmeker. Volio bih da se sastanemo s njima,bio bi to pravi prijateljski duel

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Greg nas coek..Ima da ih pospremi i jedne i druge 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 A istina je da sad dolazi sa prakticno 5im timom, ali i takva je za klasu bolja od ostalih..A balkanci obicno kad prijete na sva zvona, rade to iz prazne puske..Mi pa mi..😂😉

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

djordjevic treba da zna da se ne moze sresti sa amerikancima jer cemo mi da ih izbacimo i onda cemo Srbiju da oderemo u polufinale!!

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Bogme ko je pun sebe obično ne završi to dobro u sportu. Neko od savjetnika treba da saopšti to Saletu. Mada SAD zaista ide sa C ili D timom tamo. Previše su neozbiljno pristupili ovom Mundobasketu. To je jedina šansa ovim ostalima. Pogotovo Srbiji, jer njima kao i svim ostalim sirotinjskim državama sve što je ostalo je sport, pa na… Više »

Pol
Gost
Pol

Dva gospodina!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Koja dva? Ja vidim ovoga jednoga. USA. Ne misliš valjda na srbina?

Sadite luk
Gost
Sadite luk

Što se potpisujep sa Crna Gora, Rožaje ili Petnjica je prikladnije

Gile
Gost
Gile

Crnogorci su vazda bili gospoda

Veljo istoričar
Gost
Veljo istoričar

U Crnoj Gori samo je Božo Petrović bio gospodin!

TALOG
Gost
TALOG

Gile,znas li ti sta je gospodin.?

Lale
Gost
Lale

Ameri imaju igru ali sanse male jer je srbijanski trener djordjevic sale

putalj
Gost
putalj

Mislim da će Sale da se oklizne ukoliko naleti na nas pa ih tuknemo, naše stalne mušterije.. pa sa Gregom, bratski duel 😉

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Tvoje su rime kao od sale sto rece za Sasu moj Lale 🙂

Send this to a friend