Košarka

Hrabro i odvažno na Francusku

Selektor juniorske košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović najavljuje hrabar i odvažan pristup u četvrtfinalnom meču EP protiv selekcije Francuske.

“Crveni” su sinoć upisali veliku pobjedu, izbacili moćnu Španiju, obezbijedili opstanak i zakazali duel sa “trikolorima”.

“Cilj je ostvaren, idemo dalje. Poslije svega što smo preživjeli u duelima sa Britanijom, Litvanijom i Srbijom, odlučni smo u namjeri da se sada borimo do kraja. Nemamo imperativ, nemamo pritisak, ali imamo ogromnu želju da pokušamo da pobijedimo i Francusku. Imamo dan odmora, imamo vremena da se oporavimo od zaista stresne grupne faze u kojoj smo u duelima sa Litvanijom i Srbijom izgubili dobijene mečeve”, rekao je Radović za Sport klub i nastavio:

“Vjerovali smo svi da možemo da pariramo Španiji. Imali smo ogromnu želju, momci su se borili fanatično. Željeli su da dokažu da mogu više, da mogu da se iskupe za poraze od Litvanije, Srbije i Britanije koje su bili posljedica loše postavke protiv Britanije i serije grešaka u završnicama mečeva protiv Litvanije i Srbije. Sada se sve složilo, sada imamo razloga da se radujemo i slavimo. Bar jedan dan. A zatim hrabro i odvažno na Francusku pa šta bude”.

Duel Crne Gore i Francuske igraće se sjutra u Rigi s početkom u 13 časova.

L.Đ.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend