Košarka

Hrabro i odvažno na Francusku

Selektor juniorske košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović najavljuje hrabar i odvažan pristup u četvrtfinalnom meču EP protiv selekcije Francuske.

“Crveni” su sinoć upisali veliku pobjedu, izbacili moćnu Španiju, obezbijedili opstanak i zakazali duel sa “trikolorima”.

“Cilj je ostvaren, idemo dalje. Poslije svega što smo preživjeli u duelima sa Britanijom, Litvanijom i Srbijom, odlučni smo u namjeri da se sada borimo do kraja. Nemamo imperativ, nemamo pritisak, ali imamo ogromnu želju da pokušamo da pobijedimo i Francusku. Imamo dan odmora, imamo vremena da se oporavimo od zaista stresne grupne faze u kojoj smo u duelima sa Litvanijom i Srbijom izgubili dobijene mečeve”, rekao je Radović za Sport klub i nastavio:

“Vjerovali smo svi da možemo da pariramo Španiji. Imali smo ogromnu želju, momci su se borili fanatično. Željeli su da dokažu da mogu više, da mogu da se iskupe za poraze od Litvanije, Srbije i Britanije koje su bili posljedica loše postavke protiv Britanije i serije grešaka u završnicama mečeva protiv Litvanije i Srbije. Sada se sve složilo, sada imamo razloga da se radujemo i slavimo. Bar jedan dan. A zatim hrabro i odvažno na Francusku pa šta bude”.

Duel Crne Gore i Francuske igraće se sjutra u Rigi s početkom u 13 časova.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Navijac
Gost
Navijac

Ako je sastav francuske onaj iz podgorice,kqda su bili prvaci,tesko ce mo moci do pobjede! Ali sa druge strane gledano kakvi su nasi moci ,ekstra talenti, daje mi za pravo da se nadam pobjedi!srecno momci!

...
Gost
...

Kako ovi nasi selektoru nikad ne kazu cilj je medalja a ne cilj je ostvaren..pobjedili su najbolju ekipu na prvenstvo i sad treba da se zadovoljimo time?? Na medalju!!!!! Momci to mogu!!!!

anonymous
Gost
anonymous

Nije bas tacno. Gojkovic i svi igraci su najavljivali medalju u Barseloni, pa kad su izgubili u 1/4 finala od aktuelnog svjetskog prvaka, svi po njima drvlje i kamenje… Mene interesuje rezultat a nek selektor prica sto oce…

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Dok će posrbice navijati za Francuze ( kao i u finalu SP u fudbalu ) časna i jedina naša majka CRNA GORA će svim srcem biti uz vas! Ajmo Crnogorska mladosti!

libero
Gost
libero

Svim srcem uz VAS…slomite ta gomna hahahahahahahah

Send this to a friend