Košarka Kad promašiš jedan par zabava tek počinje

Idemo da bodrimo naše, evropsko prvenstvo Gruzija

Vatreni ste navijač crnogorske reprezentacije i žarko želite podržati naše tokom brojnih takmičenja? U Gruziji se uskoro održava meč eurobasketa tokom kojeg će naša reprezentacija pokušati savladati Španiju i obezbjediti sebi dalji plasman na evropskom prvenstvu. Nameću se brojna pitanja. Nije lako obezbjediti finansijske uslove i pored brojnih prioriteta uplatiti putovanje i smještaj kako bi sa tribina bodrili i pjesmom podržali sjajne momke koji ostavljaju srce na terenu.

Admiral bet

Zato je tu AdmiralBet da podrži svoje nove, stare, lojalne i vjerne igrače. Posjetite web sajt www.admiralbet.me i upoznajte se sa vrhunskom promocijom koju su upriličili za period od 01. do 31. jula 2022. godine. AdmiralBet vas vodi na evropsko prvenstvo u Gruziji, da u društvu dva najuspješnija igrača bodrite naše tokom meča eurobasketa Crna Gora – Španija, uz obezbjeđen avio-prevoz i smještaj u Tbilisiju. Igrač koji bude imao najveću pogođenu kvotu uz jedan promašeni par u periodu od 01.07 – 15.07. osvaja dvije karte za meč eurobasketa Crna Gora – Španija. Isto pravilo važi i za igrača koji ispuni navedene uslove u periodu od 16. 07. do 31. 07. 2022. godine.

Ali, to nije sve. U toku je period sniženja. Samo vam pristižu poruke sa akcijama, popustima, a vaš fond za „šoping dane“ nije baš zadovoljavajući. AdmiralBet vam nudi rješenje. Evo o čemu je riječ. Svakog dana postoji nova šansa da upravo TI budeš jedan od dobitnika. AdmiralBet svakodnevno dodjeljuje 200 € najuspješnijem igraču koji je tiket odigrao online (www.admiralbet.me), ali i 200 € onima koji odluče da tiket odigraju na nekom od uplatno-isplatnih mjesta kladionice AdmiralBet. Promocija po automatizmu obuhvata sve tikete sa jednim promašenim parom i najvećom pogođenom kvotom na preostalim parovima, za taj takmičarski dan.

Prati nas i na društvenim mrežama i postani dio AdmiralBet ekipe.
https://www.facebook.com/admiralbetmontenegro
https://www.instagram.com/admiralbet.me/
Iskoristi šansu koja ti se ukazuje svaki dan. AdmiralBet je više od igre!

 

Send this to a friend