Košarka

Ivanović će biti spreman za plej of

Nikola Ivanović vjeruje da će biti spreman da pomogne Budućnosti da se bori za trofej u ABA ligi.

Nakon meča protiv Olimpijakosa trener Jasmin Repeša je poručio da neče žuriti sa pružanjem šanse Ivanović i da će čekati da se potpuno oporavi.

Reprezentativni plej je zadovoljan napretkom.

“Osjećam se sve bolje i bolje. Prija mi rad sa ekipom i polako ulazim u željeni ritam. Razvoj situaciju na meču protiv Zadra nije bio takav da bih mogao da se pojavim na parketu, a nismo željeli ništa da rizikujemo protiv Olimpijakosa jer je intenzitet utakmice na jako visokom nivou. Ostalo je još dva kola do doigravanja, ostalo je još vremena da se vratim u takmičarski ritam.” kazao je Ivanović.

Nikola bi mogao da bude u sastavu za duel sa Megom u ponedjeljak, a tada bi moglo da se desi da dobije i prve minute, od decembra kada je zbog povrede koljena morao da napravi dugu pauzu.

“Uželio sam se utakmica i vjerujem da ću biti spreman, da ću moći da pružim značajan doprinos u ostvarivanju primarnih ciljeva kluba u sezoni koja je u toku, a to su ponovno osvajanje ABA lige i ponovni plasman u Evroligu”.

Duel Budućnosti Voli i Mege igra se u ponedjeljak od 18 sati u Srbiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sa tribine
Gost
Sa tribine

Sada se najbolje vidi, koliko su neki igraci ,u bilo kom sportu ,vazni za ekipe. Mi smo narod ,koji sve zna, i koji bi da dijeli kritike i majstorima kakav je Ronaldo,Serhio Ramos,Neimar iitd ..a kad naidju povrede,suspenzije ,transferi u drugi klub,ili na bilo koji nacin tog igraca nema u postavi , onda shvatimo koliko su ti igraci veliki i… Više »

Luka 2010
Gost
Luka 2010

Dobar igrac i moj drug sa bazena …

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

oce, ne znam kako?? kad nije utakmicu odigrao zadnje 4 mjeseca!!

Send this to a friend