Košarka

Ivanović smatra da se Milano može pobijediti

foto: aba-liga.com

Nikola Ivanović, plejmejker Budućnost Volija, najavio je duel sa Armanijem u petak.

“Da li možemo da pobijedimo Milano? Stvara se atmosfera da je to očekivano i normalno, ali nije. Milano ima moćan tim, pokriveni su i jaki na svim pozicijama i nema nikakve dileme da slove za favorita. Međutim, rekao sam da ulogu favorita možemo da prepustimo rivalima, ali će svi na parketu morati da pokažu da su bolji. Isto važi i za Milano. Konkretan odgovor glasi: “Možemo da pobijedimo”. Uz pozitvnu energiju koju imamo, uz vjetar u leđa koji ćemo imati, vjerujem da možemo” rekao je Ivanović.

Budućnost dočekuje Armani u petak od 18.45.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG_man
Gost
PG_man

Ako ćete da se vučete po terenu nezainteresovano ka protiv Zvijezde ne možete pobijediti, a ako ćete da se “pobijete”, naravno da se može dobitii Milano. Italijanske ekipe su generalno uvjek mekše malo, što bi trebalo da nam odgovara.

Soko
Gost
Soko

Milano je prejak. Ja iskreno ne ocekujem pobjedu. Samo malo zivnite i odigrajte bar nesto.

Rambo
Gost
Rambo

Bgm jako tesko, ako budete igrali kao sto ste igrali protiv zvezde, bojim se da cete imati 0-30 skor

barbarian pg
Gost
barbarian pg

Poslije onoga kraha od zvijezde takva atmosfera se nidje ne stvara moj dzoni. Nas navijace ste dobro osamarili onim porazom, bojim se da je vec na pocetku izgubljena tituula.

PG_man
Gost
PG_man

Vrlina pametnih je da na vrijeme shvate đe su pogriješili, priznaju sebi i isprave grešku i napreduju, dok glupi tvrdoglavo odbijaju da to urade i kukaju kako je čitav svijet protiv njih, sudije ih ne vole, nemaju dovoljno novca i žive od prošlosti. Kojoj grupi od ove dvije pripada Džikić i Budućnost sa njim saznaćemo uskoro.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Sa velikom zeljom I odlicnim zalaganjem na terenu naravno da moze I dobicete u petak.Naprijed Buducnost samo glavu gore zarad ovih pesimista👏👏👏.A mali Bokan preslikani tata

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Milano je gori tim od Buducnosti..

Lebroun
Gost
Lebroun

A pobediće.

aaaa
Gost
aaaa

“Da li možemo da pobijedimo Milano? Stvara se atmosfera da je to očekivano i normalno, ali nije.“
Đe se to stvara ta atmosfera Džoni?

Send this to a friend