Košarka

Ivanović uoči starta Evrolige: Primarni fokus je na značajnom podizanju igre

Odbrojavamo sitno do početka evroligaške sezone u našem glavnom gradu – košarkaši Budućnost Volija sjutra dočekuju Armani Milano u prvom kolu elitnog evropskog takmičenja.

Biće to idealna prilika da se Podgoričani iskupe svojim navijačima za loše izdanje protiv Crvene zvezde u derbi meču ABA lige, iako je naredni rival na papiru još kvalitetniji.

Plejmejker regionalnog prvaka Nikola Ivanović kazao je da italijanski predstavnik dolazi sa vrhunskim igračkim i trenerskim kadrom.

“Moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu, primarni fokus je na značajnom podizanju igre. Džejms je od svih evroligaških bekova jedan od najboljih atleta, igrač koji ima sve kvalitete. Posjeduje ogroman arasenal u napadu i on je jedan od naših primarnih meta”, kazao je Ivanović.

Protiv Crvene zvezde igra crnogorskog tima nije bila na optimalnom nivou i jasno je da u sjutrašnjem meču “plavi-bijeli” moraju biti puno bolji.

“Mnogo smo jako igrali i trenirali, pričali i analizirali sve ono što se dešavalo proteklih 15 dana. Siguran sam da će na teren izaći mnogo bolja ekipa nego prije par dana. Naša je prednost i što prvu utakmicu igramo kući. Očekuje se dobar meč”, rekao je Ivanović.

Meč u SC Morača počeće u 18 sati i 45 minuta.

Send this to a friend