Košarka Nba

Janis o nastavku sezone: Biće psihički teško

Zvijezda Milvoki Baksa Janis Adetokunbo smatra da će NBA titula u novonastaloj situaciji imati poseban značaj.

Najjača liga svijeta nastavlja se 30. jula u Orlandu, poslije četvoromjesečne pauze izazvane pandemijom koronavirusa.

Na Floridi će biti smještena ukupno 22 tima.

“Mislim da će najteže biti ostati psihički stabilan. Biće teško, nećemo moći da vidimo porodicu tri mjeseca, igraćemo bez navijača, sve to utiče na psihu. Moramo da preguramo ovo. Već se osjećam kao šampion iz ovog iskustva. Ko god da osvoji titulu, cijeniće se mnogo. Svake godine je sve teže postati šampion. Biće važnije i teže jer se nosimo sa pandemijom i raznim problemima u ovoj zemlji”, rekao je Adetokunbo.

Baksi su do prekida imali najbolji skor (53-12) i jedni su od glavnih favorita za prsten.

“Čuo sam da mnogi pričaju da će se ova sezona posebno pamtiti. Ovo će biti najteže osvojena titula ikada. Igrači su malo “zarđali”. Vidjećete kako će igrači bacati loptu na tribine umjesto svojim igračima, biće mnogo izgubljenih lopti. Mislim da će nivo na kojem igramo rasti iz utakmice u utakmicu, kako se budemo prilagođavali i vraćali u formu”, poručio je prošlosezonski MVP.

Ekipa iz Viskonsina prvi meč nastavka igra 1. avgusta protiv Boston Seltiksa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kritičar
Gost
Kritičar

Aoo ne mlati časti ti… veli bacaće loptu na tribine. Pa niste cijepali drva 4 mjeseca nego trenirali i povazdan bili zajedno,makar ovaj skorašnji period… primate milione i zaštićeni ste kao japanske prepelice a tu pripremate javnost na loše igre i poraze…

Send this to a friend