Košarka

Janković pobjegao iz Zvezde, sada sprema tužbe

foto: KK Crvena zvezda

Stefan Janković se rastao sa Crvenom Zvezdom.

Nakon sage koja je trajala više od mjesec Janković je dočekao odlugu Arbitražne komisije KSS-a koja mu je potvrdila da je slobodan igrač.

Janković je tako dobio spor sa Beograđanima i može da pronađe novi klub.

On je u saopštenju precizirao zbog čega je napustio crveno-bijele.

“KK Crvena zvezda je nekoliko puta prekršio odredbe ugovora, kao i naknadno postignute dogovore na koje sam pristajao u najboljoj namjeri da se nastali problemi riješe. Nakon niza nekorektnosti koje su uključivale i pokušaj da se nezakonitim radnjama ospori i spruheči moje pravo na odlazak iz kluba, osjećam obavezu da to javno i kažem, ali i da se obratim sudu kako bih se zaštitio. Zbog svega što se desilo, donio sam odluku da po nekoliko osnova pokrenem tužbu protiv KK Crvena zvezda, o čemu ću više moći da pričam tek nakon izricanja presude. Zbog toga, ovim putem molim javnost za razumijevanje što na temu sudskih sporova ne mogu trenutno da dajem komentare. Ovim problemima, u budućnosti će se baviti moji advokati, dok ću se ja u potpunosti posvetiti svom zanimanju i želji da nastavim da igram košarku”, poručio je Janković.

Sa druge strane Crvena Zvezda poručuje da nije dobila nikakvo obavještenje da Janković više nije njihov igrač i da je iznenađena čitavom situacijom.

3 Komentara na "Janković pobjegao iz Zvezde, sada sprema tužbe"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend