Košarka

Jasikevičijus sprema ponudu za Nikolu Ivanovića

Nikola Ivanović velika je želja trenera Žalgirisa Šarunasa Jasikevičijusa.

Legendarni košarkaš pokušaće da pred početak nove sezone angažuje jednog od najboljih košarkaša Budućnost Volija.

Litvanski velikan spreman je i da plati obeštećenje za crnogorskog reprezentativca.

Žalgiris je pod dirigentskom palicom Jasikevičijusa stigao proljetos i do završnog turnira Evrolige, a za novi pohod u elitnom takmičenju želi u timu i našeg asa.

Ivanović je igrao veoma dobro prošle sezone u dresu “plavih” i jedan je od najzaslužnijih za titulu u ABA ligi, koja je podgoričkom klubu donijela mjesto u Evroligi.

Uz to, prije dva mjeseca potpisao je novi ugovor sa Podgoričanima i pokazao spremnost da ostane u klubu u kojem se afirmisao.

Budućnost je trenutno na pripremama u Kolašinu, a potom je čekaju pripremni mečevi u Beogradu i Brindziju, do Superkupa ABA lige u Laktašima, koji će biti generalna proba za novu sezonu.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Varvar
Gost
Varvar

Nedajte Nikolu

HERCEG NOVI
Gost
HERCEG NOVI

Nikola je imao i ponudu Asvela o kojoj niko ne prica 50hiljada mjesno pa je odbio,tako i ovo ..:)

Karolis
Gost
Karolis

Žalgiris, Lietuva, ir nugalėsim mes bet ką!!

Aeah
Gost
Aeah

Mene je svo vrijeme cudilo.dovodjenje treceg kvalitetnog play-a od strane Buducnosti, jer u toj situaciji ce ili Gordic ili Ivanovic prakticno presjedjeti na klupi Evroligu, tj. igrace znatno manje nego prosle godine, a to ni jedan ni drugi nijesu zasluzili… Mozda suu BUD i imali namjeru da puste Ivanovica…

Covjek
Gost
Covjek

Gordic ove sezone ce da igra u 1. petorku, a Ivanovic ce u 2. da igra dvojku i Aron Kraft ce igrati jedinicu. + Ivanovic je produzio ugovor na dvije godine sa Buducnosti

anonimys
Gost
anonimys

Ivanovic je klasicni plej, a Gordic moze igrati i dvojku.

Covjek
Gost
Covjek

Ivanovic ce u 2. petorku da igra dvojku, Aaron Kraft je 188cm, a on 190cm, Edwin Jackson u 1. petorku igra dvojku. A ako udje da igra sa Gordicem to su dvije jedinice pa sad nema tu ko je 1. ko je 2.

realno
Gost
realno

Svakako je zasluzio da predje u vecu kosarkasku sredinu i napreduje u karijeri. Ali opet treba da odigra Evroligu sa klubom u kojem je ponikao i za koji se toliko borio. Jos prva u istoriji! Makar za mene licno ne bi bilo vece satisfakcije, dzabe pare!
Dogodine u Zalgiris 🙂

Maestro
Gost
Maestro

Slažem se u potpunosti, s tim što nam ovo nije prva Euroliga u istoriji. Igrali smo prije 15 godina, i to 3 sezone za redom 🙂

pop perro
Gost
pop perro

Ako ponude dobre pare treba ga prodati, bolje je i za njega ako hoce da se razvija da se dokazuje u novoj sredini kod vrhunskog trenera koji je i sam bio play….

baka
Gost
baka

dize sam sebi cijenu. ne vrijedi on mnogo.

Maestro
Gost
Maestro

Nema razloga za brigu, nedavno je Nikola produžio ugovor 🙂
Nema potrebe ni da nazivaš ljude sa čamugama, čudi me kako Administrator ne vodi računa…

Anonimus
Gost
Anonimus

Ne da je politički nekorektno nego je i diskriminatorski. Bolje briši ovo jer mogu da vas tuže… Tako isto neće smjeti da se dobacuje na utakmicama Eurolige, jer su kazne drastične…

Send this to a friend