Košarka

Kadija: Vratilo nam se za neke ranije poraze

foto: KK Lovćen 1947

Trener Lovćena Miodrag Kadija istakao je da su Cetinjani uspjeli da se u završnici vrate iz nemoguće pozicije i pobijede Dinamik u meču Druge ABA lige.

Klub iz prijestonice dobio je posljednju četvrtinu 29:13 i slavio u Beogradu.

“Čestitam Dinamiku i treneru Đokiću. Vidi se njegov rad u ekipi. Mi smo odlično otvorili utakmicu, oni su bolje odigrali središnjicu ali smo uspjeli da se vratimo iz nemoguće pozicije. Stevanović je vratio Dinamik trojkom, ali sveukupno mislim da smo bili srećniji i da nam se vratilo za neke poraze u proteklim kolima kao što je to bilo u Skoplju i Kopru. Ekipi Dinamika želim sve najbolje u nastavku”, rekao je Kadija.

Strateg Dinamika Vladimir Đokić teško je podnio neuspjeh u dramatičnoj završnici.

“Ovo je za nas težak poraz. Kao što sam rekao Lovćen je kvalitetna ekipa sa kvalitetnim trenerom. Imaju energiju u ekipi što mi nismo imali. Otvorili smo utakmicu očajno, vratili smo se, odgrali jako kvaliteno treću četvrtinu. Međutim, Lovćen se polako vraćao, čekao svoj momenat, mi nismo uspjeli da odbranimo posljednji napad. Željeli smo više nego ikad pobjedu, mislili smo da je gotovo međutim nije. Čestitam kolegi i želim mu sreću u ABA 2 ligi”, istakao je Đokić.

Poslije petog uzastopnog uspjeha Lovćen se nalazi na drugom mjestu sa sedam pobjeda i četiri poraza.

Ekipa Mija Kadija će sljedeće srijede gostovati na parketu Rogaške.

Send this to a friend