Košarka

KK Budućnost: Navijači, ponesite lični dokument

foto: aba-liga.com

KK Budućnost Voli je putem saopštenja obavijestio sve svoje navijače koji dolaze na predstojeće dvije utakmice finala ABA lige protiv Crvene zvezde da sa sobom ponesu lični dokument – ličnu kartu ili pasoš.

Riječ je o utakmicama “visokog rizika” te će se iz tog razloga, prilikom ulaska u dvoranu, obavljati detaljne sigurnosne kontrole.

“Ulazi u SC Morača će biti otvoreni od 17:30. Pozivamo publiku da dođe u salu minimum sat prije početka meča. Imajući u vidu da će u dvorani biti prisutan rekordan broj gledalaca, osim ulaska u salu u predviđeno vrijeme, potrebno je da se strogo poštuje numeracija sjedišta”, navodi se u saopštenju.

“Odgovorne službe će vršiti detaljnu provjeru, kako bi bila osigurana bezbjednost u SC Morača i sa tim u vezi je neophodno da sa sobom ponesete identifikacioni dokument. Napominjemo da neće biti dozvoljeno unošenje pirotehničkih sredstava, kao ni sitnih predmeta, metalnog novca, upaljača, ključeva, kozmetičkih sredstava i svih ostalih predmeta koji mogu biti zloupotrebljeni u cilju narušavanja bezbjednost. Pozivamo sve prisutne da navijajući u korektnom maniru i sportskom duhu, doprinesu uspjehu našeg kluba”, stoji u saopštenju KK Budućnost.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
FUTURE
Gost
FUTURE

Ne znam zbog cega se zale svi ovi ljudi zato sto nema karata. Svi mi koji smo pratili Buducnost tokom cijele godine imamo kartu. Sledece godine svi u Moracu od prve utakmice pa nece biti problema da pravi navijaci budu na utakmici finala. Pozdrav. SRECNOOOO

sokrates
Gost
sokrates

Koji navijaci???Ovi botovi sto ste ima karte podijelili, sram da vas bude,pih.Nije se moglo do krate doci.

dabar
Gost
dabar

sto ces ti tamo akd ne znas ni ko igra?

Lud, zbunjen?
Gost
Lud, zbunjen?

Dje cu da ostavim ključeve od auta? Ili 200km pješke da dolazim.

Splendid
Gost
Splendid

Da li moze clanska karta DPS, mi smo maloljetni, sli smo iz varijante jedno zaposlenje-4 glasa

draginja
Gost
draginja

nisi ti maloljetan nego malouman nemas ti mozga ni doci do sporkog centra no sjedi u merdijan pa se kladi na kuckove mozda zaradis za kafu a kasikicu grizi,nesreco rodjena

Nichelly
Gost
Nichelly

Bio sam na utakmici u Bg nisu pustali nikog sa CG licnom da udje.

Send this to a friend