Košarka Saopštenje crnogorskog vicešampiona

KK Mornar: Sudije se pravile da ne vide neshvatljivo grube faulove, strahujemo zbog povrede Nidama

Gruba igra košarkaša Kluža koju su tolerisale sudije, razlog je što je ekipa Mornara, predvođena trenerom Mihailom Pavićevićem, odlučila da ne nastavi duel za treće mjesto na međunarodnom turniru u Rumuniji.

Iz barskog kluba su se oglasili putem društvenih mreža i objasnili zašto su se odlučili za takav potez.

„Nažalost, u meču za 3. mjesto turnira u Klužu, meč protiv domaćina nismo mogli da odigramo do kraja zbog neshvatljivo grubih faula igrača rumunskog tima, koje su se sudije pravile da ne primjećuju. U jednom od takvih incidenata Derek Nidam je primio udarac u rebro neprimjeren ragbi utakmicama, zbog čega strahujemo kakvog je inteziteta njegova povreda. Kako su sudije tolerisale ovakvu igru domaćina, a imale srazmjerno obrnut kriterijum prema nama, trener Mihailo Pavićević odlučio je početkom drugog poluvremena da povuče ekipu sa terena kako ne bi u pripremnoj fazi rizikovali da ostanemo bez ključnih igrača na startu sezone”, piše u saopštenju Mornara.

U trenutku prekida, u 26. minutu, Mornar je gubio od Kluža sa 58:46.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Meho
Gost
Meho

Joj majku mu jel ima neka utakmica u nekom sportu u zadnjih 10 godina da su sudije bile dobre? Pa jel vam jasno da sve dok se ovako ponasate a ne trazite prave uzroke nece se nista promjneiti, gubit cemo uvijek. 30 godina potpunog ispiranja mozga je zarazilo i sport. Strasno …

Joco
Gost
Joco

Kakvi su ovi klubovi iz crnegore, cim vide da se gubi odma napustaju, bokanova skola

Bolek
Gost
Bolek

Misliš Djokovićeva škola

Bokelj
Gost
Bokelj

Mislis milova skola

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Treba da te KSCG..izbači…Vrijeđaš CG…Ovo je Bruka i Sramota sto smo dozivjeli…Idi u srbiji..srbenda.

Objektivan
Gost
Objektivan

Meni je izgledalo da si povukao igrače jer ti sujeta ne dozvoljava još jedan poraz od prosječne ekipe a ne zbog igrača. Već sebe vidiš u evroligi.

Niksic
Gost
Niksic

Mornar i fmp i zvezda jedno isto,coviceva deca

Send this to a friend