Košarka Ulaznice rasprodate za dva sata

KK Mornar uoči susreta sa Zvezdom: Prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka

Bar se sprema za košarkaški spektakl – Mornar u ponedjeljak dočekuje šampiona ABA lige, a uoči veoma važnog susreta 19. kola regionalnog takmičenja, crnogorski vicešampion oglasio se saopštenjem u kojem navode da ničim nisu doprinijeli da predstojeći duel nosi epitet “visokog rizika”.

Iz Mornara poručuju da su sve karte rasprodate za samo dva sata i da bi Topolica bila puna i u slučaju da ima kapacitet od 10.000 mjesta.

“Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbjednosti i firme koja obezbjeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedjeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva časa prije početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice.

Naše vjerne navijače podsjećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mjesta, koje će biti provjeravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sjedište. Podsjećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu.

Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči cjelokupne sportske javnosti u Regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, vjerujemo, po svemu, spektakularne utakmice. Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri i po godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unaprijed vidjeli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvijek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune”, stoji u saopštenju barskog kluba.

Bodovi su potrebni i Mornaru i Crvenoj zvezdi u borbi za plej-of. Mornar ima pobjedu manje od aktuelnog prvaka koji je u prvom dijelu lige slavio u Beogradu sa ubjedljivih 105:82.

Meč u Topolici igra se u ponedjeljak u 18 sati.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG CG
Gost
PG CG

Mrtva trka ko mi “miliji” od ova dva kluba. Ko god pobijedi radovaću se što je onaj drugi izgubio!!!

PG CG
Gost
PG CG

Ako izgube ovo biće sve one pare za pojačanja kao da su ih bacili u bunar. Realno totalni krah i propast od sezone za Mornar. Isto to važi za Zvezdu ako izgubi. Eeee kad se sjetim ljeta i komentara o SIGURNOM finalu ABA izmedju drim timova Zvezde i Mornara. 🙂 Mada potpuno sam neutralan navijač, iskreno. Iako je Mornar klub… Više »

Dakson
Gost
Dakson

Da pušte u slobodnu prodaju karte u Morači kad gostuje Zveda, pola sale bi navijalo za Zvezdu!

Krsto_Zrnov
Gost
Krsto_Zrnov

znaci cijela sala ce sa navija za zvezdu i ti sa njima zajedno

Niksic
Gost
Niksic

Naprijed Mornar,Niksic je uz vas

varvariiii
Gost
varvariiii

izvini pajo,koje vase vjerne navijace? za mornar niko ne navija. Pustite himnu zvezde da docekate nebojsku covica,taman ste isti.

Cojke
Gost
Cojke

Čudno da Zvezda oće sad da igra meč u Crnoj Gori, a stanje je 2 puta gore nego prije mjesec dana…

Djuka
Gost
Djuka

Ali ce doc? Zar nije u cg rat skoro?
Ako se pojave bice jasno da su se prepali doc u Moracu

H Novi
Gost
H Novi

Samo naprijed Mornar.

Bojan
Gost
Bojan

Dolazi li Čović? :))

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Naprijed Zvezda.

Darlington
Gost
Darlington

La hitanas ce ostat bez Play off-a

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

A reče Pavićević u Beogradu, kako ih neće dočekati lijepo u Baru.Izgleda da ga je ljutnja prošla,iako
tada reče da ga ljutnja neće proći!
Srećno Mornar!

Dule
Gost
Dule

Pa koliko zakljucujem, nema ulaznica u slobodnoj prodaji,.svako mora da bude na mjesto koje je numerisano na ulaznici(tako nece biti organizovanog grupisanja), sezonske moze samo vlasnik…nema transparenata… ako budu dosledni nece biti kao ranije gdje su se igraci Mornara u Baru osjecali kao gosti. Nego, ako Zvezda dodje u Bar, zasto je ne kazne za ono sto nijesu dosli u… Više »

🇺🇸🇲🇪🇭🇷 🚜
Gost
🇺🇸🇲🇪🇭🇷 🚜

Kazu da je Bar srpski grad, to je razlog. Pa sad ti budi pametan

Coa
Gost
Coa

Dolaze, zato što su navijači Mornara drugačiji od varvara!
Gospoda jednom rijecju
A i mali Amar nema sezonsku

Iza coska
Gost
Iza coska

mogli su da dodju i u podgoricu,nista se spremalo nije,bez da se oprostimo od dva brata sa tribine koji poginuse na brajice!

marius
Gost
marius

Mozda nece doc na utakmicu. Nikad se ne zna sto Covicu moze na pamet da padne.

samoBuducnost
Gost
samoBuducnost

Naprijed Mornar! Pozz iz PG-e.

Marko
Gost
Marko

Nadajmo se da ce publika podrzati i stati uz svoje sugradjane,komsije,prijatelje…a ne kao mnogo puta do sada da podrzavaju ekipe uz susjednih drzava!

Libero7
Gost
Libero7

Pokazce barani kako se svoj klub u koji igraju braca i komsije.vjerovtno ce svi navijat za c z.isto kao na litije sto idu neprijetelji svega crnogorskog.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

E moj prijatelju ne razumijem covjeka kojem je blizi komsija od svoje porodice…naprijed Mornar i ne obracajte paznju na Coviceve manilulacije…mozete da ih pobijedite…

brko mali
Gost
brko mali

e kad bi ih dobili, kako bi to slatko bilo, samo da vidim tupu covievu facu, to bi para vrijedjelo

Send this to a friend