Košarka

Kol i Bitadze prezadovoljni zbog pobjede

Noris Kol i Goga Bitadze opet su odigrali odličan meč i vodili su Budućnost do pobjede nad Gran Kanarijom.

Obojica ističu timsku igru kao ključ za pobjedu u ovom meču.

“Težak meč i dobra pobjeda za nas. Igramo dobro u ovom razdoblju, posebno kod kuće. Morali smo da se borimo do samog kraja. Nijesu nam poklonili trijumf, morali smo da ga zaradimo. Veoma sam srećan jer su momci dali doprinos kao tim i drago mi je što smo slavili. Hajde da nastavimo.” poručio je Kol.

“Bila je to velika utakmica za nas. Pobijedili smo tri zaredom kod kuće u Evroligi. Važna pobjeda za nas, za navijače, za samopouzdanje i naravno tabelu. Bio je to veliki napor od čitavog tima, dali smo najbolje i zaslužili da slavimo.” kaže Bitadze.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Damir
Gost
Damir

Mislim da postoje realne sanse da obojica ostanu i sledecu sezonu…

Gojko
Gost
Gojko

Oni su voljni sigurno ostati, ali ako Norisu umjesto sadasnjih 90k neko ponudi 250k mjesecno sigurno nece reci meni je ovdje lijepo.. Takvi su igraci. Goga cilja NBA. Normalno ako se osvoji opet prolaz za Euroligu naredne godine, ko zna…

Damir
Gost
Damir

Tesko ce mu neko dati 2,5 miliona godisnje…A ako osvojimo ABA ligu bice tu para da mu se pojača ugovor. Gogi bi valjala jos jedna sezona u Evroligi,pa i da sa 21. godinom ode u NBA na vrijeme je.Po meni je jos uvjek neiskusan i nedovoljno fizički jak za NBA.A bice igračina,zo je sigurno.

Clasic
Gost
Clasic

Idemo na pobjedu u Moskvu.Bitadze Visinom njegovom brzinom i brzim skokom zatvara reket .Pricace Evropa!

Send this to a friend