Košarka Mornar danas napada Partizan

Kompletni u Klužu

Košarkaši Mornara imaće jaku provjeru u pripremnom periodu danas (17h) protiv beogradskog Partizana, na turniru u rumunskom Klužu.

Sjajna vijest za trenera Mihaila Pavićevića je što konačno računa na kompletnu ekipu. Crnogorski vicešampion će protiv beogradskih “crno-bijelih” nastupiti sa reprezentativci ma Crne Gore koji su se vratili sa šampiona svijeta u Kini Derekom Nidamom, Milkom Bjelicom i Seadom Šehovićem.

Sa ekipom su trenirali već u četvrtak u barskoj Topolici. Eventuani problem za barski tim biće svježina i energetski momenat u duelu protiv odličnog ABA rivala. Ekipa i stručni štab dugo su putovali do Kluža autobusom do Dubrovnika, potom letovima preko Zagreba i Minhena do Kluža.

U drugom polufinalu igraće domaći Kluž, tim našeg slavnog trenera Duška Vujoševića, protiv jednog od najboljih evropskih timova Fenerbahčea iz Istanbula.

U nedjelju će Mornar igrati u finalu ili meču za treće mjesto. Potom će naredne sedmice odigrati i dva pripremna duela protiv Budućnost Volija prvo u Podgorici, potom u Baru.

U posljednjoj sedmici mjeseca, 26. i 29. septembra, Pa vićevićevu ekipu čekaju važna dva meča u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona, protiv holandskog Donara iz Groningena.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko996
Gost
Marko996

Izgubicete od partizana mimo pulena ovi ostali nisu u nekoj formi

Send this to a friend