Košarka

Košarka se ne igra jedan na pet, presudila serija trojki Unikahe

foto: KK Mornar

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je njegov tim kažnjen za neorganizovanu košarku u duelu sa Unikahom, kao i da je utakmicu odlučila serija trojki tima iz Andaluzije u trećoj četvrtini.

Barani su odigrali hrabro, ali su na svom parketu izgubili u trećem kolu Evrokupa.

“Kada protiv ekipe kvaliteta Unikahe igrate neorganizovano, stigne kazna. Mi smo 15 minuta igrali pametno, a onda su u pet napada moji igrači tražili individualna rješenja. Košarka se ne igra jedan na pet. Zbog toga je stigla kazna i Unikaha je otišla sa 10 poena prednosti na odmor. Uspjeli smo u trećoj četvrtini da smanjimo zaostatak, a mislim da je meč prelomila njihova serija od nekoliko trojki”, istakao je Pavićević.

Ipak, uprkos porazu, strateg Barana nije nezadovoljan kompletnim utiskom.

“Pokazali smo da možemo da se nosimo sa izuzetno jakim timom. Upisali smo prije toga dvije pobjede, a zadovoljan sam pojedinim periodima u igri sa Unikahom. Vjerujem da ovaj tim može bolje u budućnosti”, kazao je Pavićević.

Mornar će sljedeće srijede u Evrokupu gostovati Frankfurtu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulat
Gost
Bulat

Ja prokomentarisah sinoc da su igrali bez koncepta I taktike sa cistim individualnim improvizacijama. Evo ga potvrdjuje I on da se ne moze igrati na trku I sutiranje bez ikakve ideje I organizacije. Dobro je kad uocava. Nije nikakva sramota izgubiti od Unikahe, gubice I neuporedivo jace ekipe od Mornara, ali bar protiv slabijih mora se uociti da imaju neki… Više »

Send this to a friend