Košarka

Košarkaši najavljuju maksimum, pojačanja prezadovoljna zbog dolaska

foto: kkbuducnost.me

Novi igrači košarkaškog kluba Budućnosti Voli izuzetno su zadovoljni zbog dolaska u Podgoricu.

Edvin Džekson kaže da jedva čeka utakmice i da se upoznao sa navijačima na druptvenim mrežama.

“Zahvaliću organizaciji kluba, stručnom štabu, na prilici da igram ovdje, u Evroligi. Ovo je izuzetno važna sezona – za klub, tim, svakog pojedinca u timu. Srećan sam kada vidim kako su navijači reagovali dolaskom pojačanja, sa mnogima od njih sam komunicirao na društvenim mrežama. Evroliga se vraća u Podgoricu, to treba istaći, tako da je ovo važan košarkaški centar. Siguran sam da ćemo mi, četvorica pojačanja, učiniti sve da klub i naredne sezone igra Evroligu.” kazao je Džekson.

Koti Klark obećava maksimum u svakom trenutku.

“Želim da poručim treneru – tu sam da radim žestoko, za tim, za svakog od saigrača. Sve ono što sam čuo o klubu, vidio o gradu, državi, me čini srećnim. Već sam igrao ovdje protiv Mornara u Baru, tako da znam da nas čeka jaka konkurencija u ABA ligi, ne samo u Evroligi.” ističe Klark.

Starosjedioci znaju kakva su očekivanja javnosti i ša ih očekuje u novoj sezoni.

“Učinićemo sve da se novi saigrači osjećaju kao kod kuće, u timu i u Podgorici. Želim prije svega da imamo više sreće nego prošle sezone kada su u pitanju povrede. Bićemo tu da svaki zahtjev trenera ispoštujemo od početka do kraja, na pripremama i tokom sezone. To zahtjeva evroligaška sezona i tim šampiona ABA lige.” kaže kapiten Suad Šehović.

“Svi smo svjesni šta nas očekuje. Sve što smo do sad radili moramo dići na viši nivo – što se tiče profesionalizma, pristupa. Gradićemo kvalitetnu igru tokom priprema, sa vrhunskim pristupom i pozitivnim stavom. Ono što mi radimo je vrhunska analiza, tako ćemo raditi i ubuduće, to nas odvaja od konkurenata. Bićemo studiozni i posvećeni.” kaže Nikola Ivanović.

Plavi će pripreme početi u Kolašinu, a imaće i niz provjera.

“Od 17. do 27. avgusta smo u Kolašinu, potom od 29. avgusta do 10. septembra na mini-turneji u Beogradu sa pet prijateljskih mečeva. Nakon mini-turnira u Brindiziju, čeka nas Super kup ABA ligi. Pripremaćemo se za tešku, napornu sezonu. Takvu očekujemo. Doveli smo dobre, iskusne igrače, kvalitetne ljude.” smatra sportski direktor Gavrilo Pajović.

3 Komentara na "Košarkaši najavljuju maksimum, pojačanja prezadovoljna zbog dolaska"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend