Košarka

Košarkaši najavljuju maksimum, pojačanja prezadovoljna zbog dolaska

foto: kkbuducnost.me

Novi igrači košarkaškog kluba Budućnosti Voli izuzetno su zadovoljni zbog dolaska u Podgoricu.

Edvin Džekson kaže da jedva čeka utakmice i da se upoznao sa navijačima na druptvenim mrežama.

“Zahvaliću organizaciji kluba, stručnom štabu, na prilici da igram ovdje, u Evroligi. Ovo je izuzetno važna sezona – za klub, tim, svakog pojedinca u timu. Srećan sam kada vidim kako su navijači reagovali dolaskom pojačanja, sa mnogima od njih sam komunicirao na društvenim mrežama. Evroliga se vraća u Podgoricu, to treba istaći, tako da je ovo važan košarkaški centar. Siguran sam da ćemo mi, četvorica pojačanja, učiniti sve da klub i naredne sezone igra Evroligu.” kazao je Džekson.

Koti Klark obećava maksimum u svakom trenutku.

“Želim da poručim treneru – tu sam da radim žestoko, za tim, za svakog od saigrača. Sve ono što sam čuo o klubu, vidio o gradu, državi, me čini srećnim. Već sam igrao ovdje protiv Mornara u Baru, tako da znam da nas čeka jaka konkurencija u ABA ligi, ne samo u Evroligi.” ističe Klark.

Starosjedioci znaju kakva su očekivanja javnosti i ša ih očekuje u novoj sezoni.

“Učinićemo sve da se novi saigrači osjećaju kao kod kuće, u timu i u Podgorici. Želim prije svega da imamo više sreće nego prošle sezone kada su u pitanju povrede. Bićemo tu da svaki zahtjev trenera ispoštujemo od početka do kraja, na pripremama i tokom sezone. To zahtjeva evroligaška sezona i tim šampiona ABA lige.” kaže kapiten Suad Šehović.

“Svi smo svjesni šta nas očekuje. Sve što smo do sad radili moramo dići na viši nivo – što se tiče profesionalizma, pristupa. Gradićemo kvalitetnu igru tokom priprema, sa vrhunskim pristupom i pozitivnim stavom. Ono što mi radimo je vrhunska analiza, tako ćemo raditi i ubuduće, to nas odvaja od konkurenata. Bićemo studiozni i posvećeni.” kaže Nikola Ivanović.

Plavi će pripreme početi u Kolašinu, a imaće i niz provjera.

“Od 17. do 27. avgusta smo u Kolašinu, potom od 29. avgusta do 10. septembra na mini-turneji u Beogradu sa pet prijateljskih mečeva. Nakon mini-turnira u Brindiziju, čeka nas Super kup ABA ligi. Pripremaćemo se za tešku, napornu sezonu. Takvu očekujemo. Doveli smo dobre, iskusne igrače, kvalitetne ljude.” smatra sportski direktor Gavrilo Pajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mujo bp
Gost
Mujo bp

Dok su tu nasi sehovici za titulu ne treba da brinemo

Marko
Gost
Marko

Suljo i Muljo opet zajedno

Anonimus
Gost
Anonimus

Marko puk’o…

Send this to a friend