Košarka

Luković blizu Partizana

foto: KK Mornar

Uroš Luković blizu je povratka u Partizan, informacija je koja stiže iz Beograda. Startni centar prve šampionske generacije Mornara najvjerovatnije će napustiti barski klub.

I crnogorski šampion Mornar i bivši prvak Evrope Partizan naredne sezone igraće u Evrokupu.

“Crno-bijeli” za narednu sezonu planiraju ambiciozan tim, za povratak na šampionski tron u Srbiji. Klub se finansijski stabilizovao, a po posljednjim informacijama, u redove “crno bijelih” ovog ljeta trebali bi da stignu i Milan Mačvan i Rade Zagorac.

Mornar planira veliki broj zvučnih pojačanja iz inostranstva za ovo ljeto, ali je eventualni odlazak Lukovića potencijalno veliki udarac za crnogorskog prvaka.

Do povrede početkom marta Luković je bio statistički najkorisniji igrač Barana. Sa 12,9 poena, 7,3 skoka i 1,9 blokada po utakmici bio je drugi najkorisniji igrač regionalnog takmičenja, iza centra Cibone Luke Žorića.

Barani, na čelu sa glavnim operativcem Đorđijem Pavićevićem i trenerom Mihailom Pavićevićem, pokušaće da angažuju pet internacionalaca, uglavnom Amerikanaca, kako bi naredne sezone bili konkurentni u ABA ligi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sprdnja
Gost
sprdnja

Neka navijaju za njega kad Partizan bude gostovao u Baru…

Send this to a friend