Košarka ABA liga

Mijović: Cibona je neugodna, ali želimo pobjedu za ostanak u vrhu ABA lige

Trener Budućnosti Voli Petar Mijović istakao je da je u meču sa Cibonom cilj pobjeda, kako bi “plavi” ostali u vrhu ABA lige.

Nedavno je Cibona namučila Podgoričane na meču Superkupa ABA lige, ali je crnogorski šampion tada pobijedio.

“Igramo protiv neugodne ekipe koja je u poslednjih nekoliko sedmica značajno podigla svoju formu. Agresijom na spoljnu liniju i kontrolom skoka želimo da kontrolišemo utakmicu u kojoj imamo obavezu i zadatak da upišemo važnu pobjedu u borbi za vrh ABA lige”, rekao je Mijović.

Nikola Ivanović očekuje trijumf pred svojom publikom, ali ne potcjenjuje rivala.

“Očekuje nas izuzetno važan meč u ABA Ligi gdje moramo nastaviti sa pobjedama. Igrali smo već protiv Cibone na Super kupu i poznajemo ih dobro. Nema lakih mečeva u ABA Ligi što je ova sezona najbolje pokazala tako da moramo ući potpuno fokusirani u utakmicu i zaboraviti prethodnu utakmicu. Veliki broj utakmica smo odigrali na jednu loptu i izgubili tako da je sada važno da pokažemo karakter i slavimo pred našim navijačima”, istakao je Ivanović.

Budućnost Voli i Cibona igraće sjutra od 20 sati u “Morači”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Ovaj mijovic tek kad podje odavde poatat ce nesto i bit ce vrhunski trener.. sjetimo se radonjica nista nam nije valjao, pa jovovica, pa scepanovica itd.. a oni sad sa svojim klubovima cuda cine!!

Send this to a friend