Košarka Drugi poraz plavih u Evrokupu

Mijović: Mornar je zasluženo pobijedio, odbrana nije bila na nivou

foto: KK Budućnost Voli

Trener Budućnosti Voli Petar Mijović kazao je da je Mornar zasluženo savladao “plave” i opet apostrofirao defanzivne probleme našeg šampiona.

Podgoričani su nakon produžetka izgubili u Baru 85:82.

“Mornar je zasluženo pobijedio, a nama ostaju problemi, prije svega u odbrani i koji su daleko od onoga što smo radili na početku i ono što radimo na treninzima”, rekao je Mijović.

Mladi stručnjak je istakao da su problemi sa timom na kraju posebno inspirisali Barane.

“Upozoravao sam da će problemi koje Mornar ima a tiču se korona virusa, biti za njih dodatna motivacija. To sam znao, ali nijesam uspio da to prenesem na pravi način na moje igrače. Izašli su sa ekstra motivacijom na teren i uveli meč u ritam koji njima odgovara, od uvodnog dijela koš za koš. Nakon toga, uveli meč onako kako njima odgovara, a to je dominantno kroz individualna rješenja”, istakao je Mijović.

Budućnost Voli će 3. novembra gostovati Breši.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograđanin
Gost
Titograđanin

Mijoviću, dobar si momak, ali nije ovo za tebe.

putuj igumane
Gost
putuj igumane

isto mislim da si ti trener ranga studenskog centra!! prema tome najbolje da se posvetis toj djeci a to da prepustis ozbiljnim trenerima!!

brko mali
Gost
brko mali

Nesto mi se cini da ni ti a ni scepanovic necete dugo sjedjet na klupe

Maestro
Gost
Maestro

Nešto mi se čini da ne navijaš za Budućnost

PG CG
Gost
PG CG

A što Mijović? Izgubio na dva teška gostovanja, a ostalo pobjede. Mož misliti. Šćepanović u redu, jasno je zašto. Mijović ima jedan od najboljih startova sezone u evropskoj košarci. Sedam pobjeda i par poraza na gostovanjima na kojima skoro svako gubi. Unikaha i Mornar. Pobjeda usred Pariza i to lagana, pobjeda u BG protiv Partizana, u PG sve živo dobijaju,… Više »

Send this to a friend