Košarka ABA liga

Mijović prezadovoljan zbog trijumfa nad Cibonom

Odbrana iz drugog dijela meča sa Brešom viđena je i protiv Cibone i to je presudilo, smatra trener Budućnosti Voli Petar Mijović.

Strateg “plavo-bijelih” izuzetno je zadovoljan što je njegov tim vezao dvije pobjede nakon pauze zbog koronavirusa.

“Zbog svega što je iza nas, malo smo se pribojavali ove, treće utakmice u 96 sati. Sigurno da je potrošnja, pogotovo u meču protiv Breše, bila velika. Nijesmo, nakon pobjede u teškom meču u petak i zbog cijele situacije sa dugom pauzom zbog korone, na fizičkom nivou na kom smo bili. Međutim, dobro smo odreagovali, u prvom poluvremenu to je bilo dobro”, rekao je Mijović.

On se nada da će košarkaši Budućnosti biti mirni neko vrijeme od Kovida-19, ali kaže da je bilo primjera ponovnog inficiranja u drugim klubovima, tako da bojazan postoji.

Odličan meč u pobjedi nad Cibonom odigrao je Fedor Žugić.

“S obzirom na to da je prvi put u ozbiljnom seniorskom sistemu, dobro je da je bolji sada nego na početku. Zadatak nam je da u januaru-februaru bude još bolji nego sada. I na početku sezone sam rekao da nije 11. igrač, već član tima na kojeg se računa. Pristojno vraća na ukazanom povjerenju, izuzetno je talentovan, vrijedan, ali sa njim mora da se radi”, istakao je Mijović.

Trener Podgoričana očekuje još više od Dela Valea za kog kaže da je najgore prošao što se tiče oporavka od Kovida-19, pa od Italijana tek treba očekivati prave partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
iverson
Gost
iverson

dr. mijovic zakuni se na vjecnu ljubav nasoj buducnosti i da je nikad neces napustiti

Send this to a friend