Košarka Evrokup

Mijović: Zaslužena pobjeda, bilo je pitanje ponosa…

Trener košarkaša Budućnosti Voli Petar Mijović izjavio je da je njegova ekipa zasluženo savladala Trento, uprkos nešto slabijoj igri u prvom poluvremenu.

“Plavi” su rezultatom 76:69 upisali premijerni trijumf u Evrokupu, poslije serije od pet vezanih poraza, većinom minimalnom razlikom.

“U prvom dijelu smo igrali loše, bez fokusa. U nastavku smo bili mnogo bolji, posebno u defanzivi. Našli smo način kako da branimo skok i njihove kontanapade, a pronašli smo i napadački ritam u trećem periodu. Mislim da smo zasluženo slavili”, rekao je Mijović.

Iako je plasman u Top 16 fazu gotovo nemoguć, mladi stručnjak je naglasio da su “plavi” motivisano ušli u meč.

“Ovo je bila takmičarski mnogo važnija utakmica za Trento. Za nas je ovo pitanje ponosa, pitanje košarke. Bili smo bez pobjede, ali sve utakmice, osim meča sa Trentom u Podgorici, izgubili smo u finišu, na jednu loptu. Željeli smo da to promijenimo”, zaključio je Mijović.

Budućnost Voli u narednom kolu Evrokupa gostuje Arki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rupert
Gost
Rupert

Sad nam mijovic odjednom valja. Treba pustit covjeka i ekipu da se uhodaju, pa cemo gledat ns kraj sezone dje smo

Gigi
Gost
Gigi

Bravo Mijoviću.Samo tako.Bices odlican trener.Podrska za tebe.

Budva
Gost
Budva

I cora koka zrno ubode

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Dobiste??? Jel istina to?

Cus
Gost
Cus

Zviznu sred bg

Rambo
Gost
Rambo

Cini mi se da je covjek stvarno zasluzio da samostalno vodi ekipu na duze staze, ekipa se stvarno uzdigla nakon sto je on preuzeo mjesto prvog trenera, i sto je najbitnije cini mi se da napreduju iz utakmice u utakmicu….jasno je da nije takticki potkovan kao sto je npr trinkjeri, ali umije da izvuce maksimum i da pritisne igrace da… Više »

Janko br
Gost
Janko br

Gospoce rođeno si Mijovicu. Nek te Bog čuva.

Send this to a friend