Košarka

Mirotić objasnio zašto nije igrao za Španiju na Eurobasketu

Košarkaš Čikaga Nikola Mirotić objasnio je razloge zbog kojih je odbio poziv selektora Španije Serđa Skariola za nastup na minulom Eurobasketu.

Naime, Nikolina odluka bila je da se posveti individualnom radu kako bi spreman dočekao novu NBA sezonu.

“Znao sam da moram da uradim nešto drugačije kako bi bio konstantniji. Posljednje tri godine igrao za reprezentaciju cijelo ljeto i bio sam pomalo umoran kada sam se vratio u SAD. I uvijek sam sporo ulazio u sezonu”, rekao je Mirotić i dodao:

“Želio sam da nabacim kilažu i da budem jači. Kada to imate, čak i kada ne pogađate možete da skočite, da uhvatite koju loptu, odigrate jaču odbranu. Drago mi je što sam na mojoj poziciji uvijek imao dobre igrače što mi je pomoglo da napredujem”, zaključio je Mirotić.

Rođeni Podgoričanin je nedavno produžio ugovor sa Bulsima na još dvije sezone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuradj
Gost
Djuradj

Zasto iko prenosi i pise bilo sta ovom covjeku?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Srecno Miroticu!

Rikica
Gost
Rikica

Nikola Mirotic je velika sramota Crne Gore i ne treba mu davati ovoliki mesijski prostor.
Vise volim da cujem o Bogdanovicu,Ukicu,Dragicu, ….. neko o covjeku koji je izdao svoju drzavu i narod

Zaro
Gost
Zaro

Rikice nisi svjestan kakvog covjeka kritikujes,covjeka koji neprestano pomaze Crnu Goru i Crnogorce a da o tome niko ne pise ,jer on to ne zeli ,jer pomaze od srca,on je veliki covjek, vjernik,patriota,humanista,sportista.. Siguran sam da ces promijenit misljenje kad jednog dana iz usta ljudi koji ma je ovaj veliki covjek pomogao cujes njihovu pricu..

Rale
Gost
Rale

Rikice nisi upravu. Ne trebas suditi po tome kakav je covjek. Prije sporta i njegovih sporckih rezultata taj covjek je jedan veliki humanista koji je pomogao mnogoj djeci da se lijece od najgorih bolesti, za koje drzava Crna Gora nije pomogla ni euro.

Onw
Gost
Onw

Kakva igracina i ljudina!

japaja
Gost
japaja

mirotiću imaš pozdrav od dragića

kwokdo
Gost
kwokdo

boli me uvo

Send this to a friend