Košarka Saopštenje advokata crnogorskog stručnjaka

Mitrović testiran na grub način, iz Crne Gore se zahvalio svima iz Asvela

Podgoričanin Zvezdan Mitrović, do juče trener francuskog prvaka Asvela, javno se putem saopštenja advokata oglasio nakon komentara predsjednika Asvela Tonija Parkera.

Saopštenje je dostavljeno pariskom L’Ekipu. Naš bivši selektor kompletnu situaciju opisao je kao nepravednu, s obzirom na uspjehe koje je ostvario u klubu iz Liona.

– U prethodnom periodu od nekoliko sedmica Zvezdan Mitrović je brojnim glasinama o njegovoj smjeni na grub i ozbiljan način testiran.

Odluku o otkazu je primio i o epilogu situacije neće komentarisati. Na neodređeni period koji slijedi to neće biti izvodljivo, a Zvezdan, iz Crne Gore, prije svega želi da zahvali zaposlenima u Asvelu koji su ga dočekali u dvorani ,,Astrobal“ i pomagali mu i bili podrška u periodu za nama.

Zvezdan Mitrović želi da izrazi zahvalnost igračima, tehničkim i menadžerskim službama Asvela, koji su mu ukazali povjerenje, simpatije i podršku. Duboko je dirnut podrškom koju je na društvenim mrežama dobio od navijača Asvela, kao i u košarkaškom svijetu generalno.

Takođe, Zvezdan Mitrović zahvaljuje brojnim trenerima iz svijeta košarke koji su mu pružili podršku u ovoj situaciji. Mnogo je toga što se može reći o metodama, takozvanim motivima i posljedicama odluke koja je bez presedana. Ipak nije ni vrijeme za mjesto za raspravu, pa ni da se komentariše ton i vokabular predsjednika kluba.

Doći će i vrijeme za to, ako advokati Asvela i ja ne dođemo do razrješenja situacije brzo i prijateljski, kako bi se zaključila ova nepravedna situacija koja je šokirala košarkaški svijet. Otpustiti Zvezdana Mitrovića nakon 18 mjeseci uspjeha, jer je arbitar u jednoj situaciji treneru dodijelio tehničku grešku, isto je kao kada bi Žan-Pol Rapeno otpustio Žerara Depardjea za ulogu Sirana de Beržeraka, jer je kroz nos preglasno govorio – stoji u saopštenju, koje je potpisao Mitrovićev advokat.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Konadžija
Gost
Konadžija

Sve mora klub da plati,zakon u fra nije kao naš, zbog otkaza ne brini.

Komsija
Gost
Komsija

Veli “otkaz sokirao kosarkaski svijet”
Ni da je Kari Pesic ili Obradovic.

Animus
Gost
Animus

Svijet je sokiran zbog odnosa prema njemu, zbog navedenog razloga za otkaz…komsho moj.

ElPatron
Gost
ElPatron

Nema tamo Nila da te stiti 🤣😂🤣😂

Mila
Gost
Mila

Tako se ponašao i kod nas.
Na zapadu se to ne toleriše!

Miki
Gost
Miki

Sto je kriv parker kad mitrovic ne umije da se ponasa i nas je kostao dosta tehnickih gresaka

Anonimous
Gost
Anonimous

A koji je tvoj tim, kolega?

Lovac
Gost
Lovac

Miki je iz Ćićevac.

Nije bitno ime
Gost
Nije bitno ime

Tehničkih grešaka, a sudije nas KASAPE? Daj BOŽE da se svi borimo za Crnu Goru ko ovaj čovjek! I ja sam emotivac kad je nepravda u pitanju. Original ko Zvezdan.

Send this to a friend