Košarka

Mladi košarkaši izgubili od Litvanije, slijedi borba za 11. mjesto

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore izgubila je od Litvanije 76:58 i od šampionata Evrope u Njemačkoj će se oprostiti utakmicom za 11. mjesto.

“Crveni” nisu bili ni blizu da se revanširaju Litvancima za poraz u grupnoj fazi prvenstva Starog kontinenta.

Tim selektora Dušana Dubljevića je od početka meča bio u rezultatskom minusu, a već na poluvremenu se nazirao negativan ishod pošto je Litvanija imala 17 poena prednosti (4o:23).

Crna Gora u nastavku nije imala snage da uhvati priključak, pa je rival bez ikakvih problema priveo meč u svoju korist.

Miloš Popović je opet bio naš najbolji igrač sa dabl-dabl učinkom. Ubacio je 19 poena i uhvatio 10 lopti. Dvocifreni su bili i Vuk Popović sa 11, Andrija Slavković i Milić Starovlah koji su dodali pola koša manje.

Pobjednika je predvodio Matas Jogela sa 18 pogodaka.

U meču za 11. mjesto Crna Gora će igrati protiv poraženog iz današnjeg duela Ukrajine i Velike Britanije.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crna Gora mora
Gost
Crna Gora mora

Alkoholicar i kockar selektor.Bruka moje Crne Gore.Sto ne objavite ovo?Za ljubavnice nek vidi sa zenom i on i pomocnik ali za ovaj posao nije.I tako je,Srbin je i ja sam to cuo pa mu vi budite zaledje.Prosrpski portal,stid vas bilo.

E viva
Gost
E viva

Auuu,kakva bruka jedne kosarkaske zemlje?Sad,ko ce odgovarati za ovaj debakl?Ljudi,tvrdim da ovaj pritajeni Srbin Dubljevic bojkotuje nasu jednu,jedinu,svetu drzavu.On iz Pive bit Crnogorac ne moze.Plus kosarkaska neznalica a pomocnik Zaro kao da je pao sa marsa tu……Molim vas,drzave radi,otkaz ovom covjeku konacno.E viva.

Crna Gora mora
Gost
Crna Gora mora

Bravo.Konacno nacionalno i kosarkaski jasan stav.Daj da se konacno ovo resava.Dubeta poslati kuci pa nek vrti rulet po vas dan i ljubavi.Ovo su ozbiljna posla.Bravo.Zivjela Crna Gora.

Cicka
Gost
Cicka

Ja pricam da kocka,ljubavnice i sport ne idu zajedno😎😎😎😎Bruka sta se radi u kosarkaskom savezu.

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Sta radi Dusan Dubljevic,ovo je cudo jedno?Sramota za zemlju kosarke da od 14 ekipa bude 13.Danilo Mitrovic postavio Dusana i Zara da nas brukaju vise no sto moze.

Baki
Gost
Baki

Dobro je momci realno su jaci mi smo zacrtano ostvarili

patrijote Ulqin
Gost
patrijote Ulqin

Kanta za napucavanje u svim sportovima,,,e viva

Send this to a friend