Košarka

Mogu da zamislim koliko je teško odbraniti titulu

Nova sezona u ABA ligi je počela, a šampion u odbranu trona kreće u ponedjeljak kada u novu “Moraču” dolazi Krka (21h).

Izabranici Aleksandra Džikića su se u Laktašima na Superkupu uvjerili da ih ove sezone čeka paklena konkurencija za novi trofej.

“Zvezda je protiv nas odigrala vrhunski, nadigrali su nas, ali nijesmo bili potpuno spremni za taj meč. Nijesmo ni mi baš sve otkrivali, j er ih dočekuj emo odmah u drugom kolu. Oni su najozbiljniji rival za titulu”, rekao je Nikola Ivanović koji zna da je pred njim i ostalima paklen put do odbrane.

“Bilo je preteško osvojiti, probaćemo da odbranimo tron, a samo mogu da zamislim koliko će biti teško to ostvariti”, jasan je sjajni plejmejker “plavih” A, iako je glavni cilj ponovno osvajanje regionalnog takmičenja, u glavama navijača je ono što će se desiti 12. oktobra debi u Evroligi protiv Armanija.

“Imamo dosta mečeva, igra se svaka dva, tri dana. Neće biti previše vremena da se analiziraju utakmice, probaćemo da se prilagodimo i prelazimo na naredne protivnike”, kazao je Ivanović.

Alen Omić je juče prvi put razgovarao sa crnogorskim medijima kao novi član vladara regiona.

“Očekivanja su velika. Moramo izaći na teren, pokazati našu borbenost, ne smijemo odustajati, moramo se boriti do kraja”, kazao je Omić i kratko prokomentarisao duel sa slovenačkom ekipu.

“Poznajem Krku već dugo godina. Znamo šta je naš posao. Moramo ispoštovati sve što od nas traži trener i moramo ići na pobjedu”, poentirao je Omić.

Send this to a friend