Košarka

Momci su očeličili preko noći

foto: aba-liga.com

Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović ponosan je na košarkaše podgoričkog kluba koji su u dramatičnoj završnici poraženi od Darušafake.

Turski tim je poveo sa 1:0 u pobjedama u letvrtfinalu Evrokupa, a sljedeći meč se igra u petak uveče u SC Morača.

“Plasmanom u četvrtfinale Evrokupa je napravljen podvig i ljudi koji se razumiju i prate košarku svjesni su koliki je uspjeh napravio trener Džikić sa mladom ekipom. Momci su očeličili preko noći i postali tim čije se ime izgovara sa poštovanjem u Evropi. To je bio plan koji smo imali na početku sezone, ali niko nije mogao ni da sanja da će postati realnost odmah i sada“, rekao je Pajović za Sport Klub i nastavio:

“Sada idemo do kraja. Osvojili smo Kup, a nećemo se predati ekipi Darušafake bez obzira na moć i kvalitet koji je na strani našeg rivala. Očekuje nas revanš meč u Podgorici i zaista se nadam velikoj podršci navijača. Potreban nam je vjetar u leđa, a trener Džikić i momci koje vodi su zaslužili energiju sa tribina, koja bi mogla da ih odnese do pobjede, do iznenađenja i odlučujućeg trećeg meča“.

Duel Budućnosti i Darušafake na programu je u četvrtak u 19 časova.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ppp
Gost
ppp

Svaki put druga postava bolje odigra od prve i on opet forsira prvu koja je ocigledno istrosena. Ne znam sto je, godine, umor ili nedovoljan motiv, ali Ivanovica, D i Z. NIkolica, Popovica i Ilica je milina gledati na terenu, pa i kad grijese. A Gibsona, Lendrija, ovoga novoga, a cesto i Gordu je mucenje gledati kako soliraju i cuvaju… Više »

Send this to a friend