Košarka Turneja po Srbiji

Mornar čeka provjera protiv Partizana

Barski Mornar, naš ABA ligaš, u sklopu priprema za sezonu pred nama odigraće četiri utakmice u Srbiji.

Klub sa šampionskim ambicijama u sezoni pred nama tako je obezbijedio program odličnih provjera pred najavljeni start ABA u oktobru. Protiv beogradskog Partizana, tima sa najboljim skorom u prethodnoj sezoni regionalnog takmičenja, igraće 16. septembra.

Ekipa Mihaila Pavićevića odigraće važan duel protiv beogradskog FMP-a, takođe ABA rivala, u dvorani “limenki” u Železniku 12. septembra. Potom će barska ekipa, koja kompletna trenira u svojoj dvorani ,,Topolica, 14. septembra na Novom Beogradu igrati protiv drugog ABA rivala Mega Bemaxa.

U istoj dvorani ,,Ranko Žeravica” na Novom Beogradu Mornar će igrati protiv Partizana, tima koji sa klupe vodi naš košarkaški velikan Vlado Šćepanović, 16. septembra. Taj meč biće ključni test kvaliteta novog tima Pavićevića. Turneja u Srbiji završiće se 18. septembra, na gostovanju Borcu u Čačku. Radi se takođe o ABA ligašu, ekipi koja je prošle sezone bila ubjedljiva u ABA 2 i biće vrlo motivisana u regionalnoj eliti u novoj sezoni.

Iza Mornara su važni dani priprema u Baru, pod vodstvom novog kondicionog trenera Dragana Gačevića. Takođe, tokom prethodne sedmice odrađena je i procjena funkcionalne mobilnosti svih košarkaša. Tim povodom u klubu su gostovali braća Adnan i Almir Maljević iz Sarajeva, vodeći stručnjaci u ovoj oblasti u regionu.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Djoko pokusaj da na sledece izbore glasas biobi red

Send this to a friend