Košarka

Mornar ekspresno otpustio Amerikanca

Iako je ovog ljeta doveden kao pojačanje, američki košarkaš Andre Spajt ipak nije ubijedio braću Pavićević da mu je mjesto u Mornaru.

23-godišnji bek je napustio Bar, ali ekspresno je našao novi angažman.

Minule sezone najbolji igrač Sjevernog Kolorada prešao je u redove finske ekipe Helsinki Sigal.

Mornar je umjesto njega angažovao srpskog internacionalca Nikolu Rebića, koji je sinoć debitovao u pripremnom meču protiv FMP-a.

Crnogorski prvak je u pripremnom periodu odigrao devet kontrolnih utakmica, a bilans je četiri pobjede i pet poraza.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vozi misko
Gost
vozi misko

znam samo jedno da bez dobrog mornara nema ni dobre buducnosti! pavicevici rade dobar posao u mornaru i nek ne zamjere za navijanje…sve je to zar borbe,niko lose nista ne misli pavicevicima! kao sto rekoh,odlican posao rade i nadam se da ce mornar da bude jos jaci! kad bi sutjeska i lovcen uradili prikljucak to bi bilo top !!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Navijam za Buducnost , ali isto volim kad se Mornar kvalitetno pojaca, prosle sezone su bili odlicni , ne vidim nekoga ko.moze da nadoknadi Nidama , ali opet sto jaci Mornar je dobro za kvalitet CG klupske kosarke

orny
Gost
orny

ovo je korektno. obzirom da je mihailo pavićević dugo radio u Finskoj, pretpostavljam da mu je, ili našao angažman ili ga preporučio…kad već nije zadovoljio u Mornaru. Djeluje mi da će i Kenig i Šepard brzo njegovim stopama, jer mi djeluje da nisu ništa bolji od igrača koje već imaju (spolja Vranješa i Drenovca kao bekova, a unutra Lukovića, Mićovića,… Više »

Send this to a friend