Košarka Petar mijović raduje se kontrolnom meču protiv barana

Mornar kao generalna proba za Brešu

Košarkaši Budućnost Voli u petak će odmjeriti snage sa Mornarom, a trener podgoričkog kluba Petar Mijović kaže da je to odlična priprema pred start sezone u Evrokupu.

Iza “plavih” je mini turneja u Sloveniji, upisana su tri nova trijumfa, a meč protiv Barana trebalo bi da pokaže da li ekipa spremno dočekuje susret protiv Breše u drugom po jačini evropskom takmičenju.

“Svjesni smo da su rezultati u pripremnom periodu manje bitni, ali smo isto tako svjesni da se pobjednički mentalitet ne može stvarati porazima“, rekao je Mijović za Sport Klub i nastavio:

“Jako je dobro što smo dogovorili prijateljski meč sa ekipom Mornara. Mislim da će to mnogo značiti i nama i Baranima. Biće to generalna proba za duele koji nas očekuju protiv Breše i Ulma”.

Budućnost Voli i Mornar igraće u petak od 19.30 u SC Morača, dok je duel protiv italijanskog kluba zakazan za 29. septembar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
1111
Gost
1111

Sa srecom…ova dva kluba moraju mnogo vise da saradjuju i da se drze sto blize,jer ce mnogi pokusavati da im podmecu nogu u ABA ligi…mnogo su jaki i jedni i drugi i samo zdravi sportski rivalitet ce pridonijeti jos vecem razvoju i popularnosti kosarke…zelim vam da budete finalisti ABA lige…

Red star
Gost
Red star

Sitna boranija za vecite1

Send this to a friend