Košarka

Mursija zainteresovana za Radončića

Budućnost Crnogorca Dina Radončića (19) ovih dana jedna je od glavnih košarkaških tema u Španiji a juče se u trku za pozajmicu našeg talenta iz Real Madrida uključila i Mursija.

To znači da prelazak Radončića u Burgos na godinu, o čemu se spekulisalo u prethodna tri dana, ipak nije izvjestan. Dinu je juče veliki tekst posvetila madridska Marka, najtiražniji sportski list u Španiji. A direktor Mursije Alehandro Gomez javno je zamlolio Real Madrid da im proslijedi našeg beka.

“Odluka nije na nama, ali jeste da pokažemo interesovanje za velikog talenta. Znamo da Real Madrid traži najbolju opciju za Dinov košarkaški razvoj. Znamo da ga želi i Burgos. Ono što možemo da mu obećamo je značajna minutaža, o detaljima ćemo razgovarati u četiri oka. Real će na kraju odlučiti, a naša namjera je ozbiljna. Imamo odličnu saradnju sa prvakom Evrope, još od transfera Kampaca”, poručio je Gomez.

Radončić je trenutno na odmoru u Srbiji, nakon odluke da ovog juna ne igra za našu reprezentaciju u kvalifikacijama za Mundobasket.

Send this to a friend