Košarka

Naš reprezentativac na košarkaškom usavršavanju u Njujorku

Haris Karamanaga, član kadetske selekcije Crne Gore koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, košarkaško usavršavanje nastaviće u Njujorku.

Ulcinjanin je dobio priliku u jednoj od najcjenjenijih srednjih škola na istočnoj obali Sjedinjenih Američkih Država. Iza Harisa su odlične godine napredovanja u barskim timovima Mediteran i Mornar.

Već prethodne sezone Karamanaga je nastupao sa uspjehom u juniorskoj konkurenciji, na turniru ABA lige za igrače do 19 godina. Bek je demonstrirao odlične atletske sposobnosti uz izuzetnu radnu etiku već godinama. Naredne godine, 1. maja, proslaviće punoljetstvo i imati priliku da potpiše prvi profesionalni ugovor.

Igrač visok 191 santimetar odigrao je svih sedam mečeva za Crnu Goru ovog ljeta na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina. Na šampionatu u Argentini u selekciji Mladena Ostojića bilježio je 2,6 poena i 2,4 skoka po meču, na skoro 11 minuta na parketu u prosjeku. Reprezentacija je na planetarnom šampionatu ostvarila osmu poziciju, što je izuzetan uspjeh.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

E qq je li moguce

Tako je
Gost
Tako je

Nema pojma

NBA
Gost
NBA

SRECNO HARISE! SAMO NAPRIJED!

ninja
Gost
ninja

Ispravno je Hariše.

Send this to a friend