Košarka

Naš rival otkrio karte – povratak Dragića u reprezentaciju

foto: fiba.com

Bez Gorana Dragića šampion Evrope kreće u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Slovenija koja je u grupi sa reprezentacijom Crne Gore imaće tri evroligaška igrača u kvalifikacijama, a među njima nema Luke Dončića.

Zoran Dragić vraća se u nacionalni tim i dobio je dozvolu od Armanija da nastupa za reprezentaciju. Pored njega od igrača iz evroligaških klubova još su tu Edo Murić i mladi Juraj Macura koji je u drugom timu Baskonije.

Od igrača koji su osvojili Eurbasket u sastavu su i dalje Jaka Blažič član Andore, Klemen Prepelič iz Levaloa, Vlatko Čančar iz Mege, kao i Žiga Dimec, Saša Zagorac, Matic Rebec i Gašer Vidmar.

Spisak Slovenije:
Jaka Blažič (Andora), Vlatko Čančar (Meka Bemaks), Žiga Dimec (Krka), Zoran Dragić (Armani), Gregor Horvat (Olimpija), Miha Lapornik (Laško), Jurij Macura (Baskonija), Edo Murić (Anadolu Efes), Klemen Prepelič (Levaloa), Matic Rebec (Jenisej), Luka Rupnik (Fuenlabrada), Žan Mark Šiško (Ilirija), Gašper Vidmar (Banvit), Saša Zagorac (Šopron).

V.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boka4
Gost
Boka4

A Dragic zapao malo u sjenku ovog malog sto ne pere zube pa kao napustio i sad se vrace da bi ga nacija uzdigla,Cg nema timski rad inace bi im napravila probleme

Send this to a friend