Košarka

Nikola, Milena i Pajo obilježili 2018. godinu

foto: aba-liga.com

Nikola Ivanović, plejmejker Budućnosti Volija i Milena Jakšić, kapitenka Budućnosti Bemaxa najbolji su košarkaš i košarkašica u 2018. godini u izboru KSCG.

Ivanović je nosio Budućnost do istorijske titule u ABA ligi, a uz to je jedan od najbitnijih igrača reprezentacije na putu ka sanjanom Mundobasketu ,dok je Jakšićeva predvodila vučice do triple krune (domaće prvenstvo i Kup, uz regionalnu ligu).

Oni će večeras na svečanosti u hotelu Hilton iz ruku predsjednika KSCG Mila Đukanovića primiti priznanja namijenjena najboljima.

Uz “plavi” tandem godina na izmaku prošla je i u znaku Mihajla Paja Pavićevića – iskusni trener Mornara vodio je Barane do istorijske titule, pa će sasvim zasluženo večeras dobiti nagradu “Goran Poli Bojanić”.

Kada su u pitanju igrači u inostranstvu za najboljeg košarkaša biće proglašen as Valensije i kapiten naše reprezentacije Bojan Dubljević, dok kod dama priznanje ide u ruke Snežane Aleksić koja je iza sebe ostavila odličnu sezonu u dresu bugarskog Beroea.

Za najboljeg mladog igrača proglašen je Miloš Popović, krilni centar Lovćena, dok je drugu godinu zaredom titula najtalentovanije košarkašice pripala Dragani Živković iz Budućnosti Bemaks.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Svaka cast! Najzasluzniji sto Buducnost igra Evroligu. Ivanovica za kapitena Buducnosti!

Send this to a friend