Košarka 2. ABA liga

Nikšićani liječe rane

Košarkaši Sutjeske su u prošlom kolu Druge ABA lige imali pobjedu u džepu, ali je Blaž Mahkovič pogodio uz zvuk sirene za pobjedu Heliosa. Izabranici Zorana Glomazića su odreagovali pobjedom protiv Teoda, a prilika za novi trijumf u regionalnom takmičenju je večeras, kada u Nikšić stiže ekipa Širokog (19h).

Nikšićani su trenutno na četvrtoj poziciji sa skorom od pet pobjeda i četiri poraza, koliko imaju Rogaška i upravo večerašnji rival.

“Dolazi nam veoma talentovan i fizički dobro pripremljen sastav. Vjerujem da su momci zaboravili poraz od Heliosa i da smo se za ovaj susret taktički kvalitetno pripremili. Očekujem da budemo agresivni i požrtvovani i nadam se da ćemo na kraju slaviti sa vjernim navijačima”, rekao je Glomazić uoči meča.

Na četiri meča na svom terenu ove sezone Miloš Vujović i drugovi su upisali tri pobjede. Na drugoj strani predstavnici Bosne i Hercegovine su vezali dva poraza i u grad piva i čelika stižu da prekinu tu seriju.

“Široki ima veoma kvalitetan sastav i naši su konkurenti za gornji dio tabele. Maksimalno smo fokusirani i vjerujem da ćemo na svom parketu upisati nova dva boda”, jasno je poručio Miloš Vujović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Borko
Gost
Borko

Dva momka van Niksica, ne Crne Gore, vec Niksica. Svi ostali iz grada iz kog je klub. To treba podrzati jer to razvija nasu djecu. Naprijed Sutjeska! Pa da i ostali nasi timovi guraju nase igrace, evo Buducnost pa joj je Aleksa Ilic dobar koliko i oni stranci sto su im igrali prije. A nase je dijete i buducnost kosarke.

bokashhh
Gost
bokashhh

Ne moze se uporedjivati Sutjeska i Buducnost koja cilja titulu svake godine…

Send this to a friend