Košarka Mihailo Pavićević pred start ABA lige

Nismo imali nijedan zajednički trening, ali smo spremni za Zagreb

Trener Mornara Mihailo Pavićević ponovio je pred početak sezone u ABA ligi da njegov tim nije imao nijedan zajednički trening, ali da vjeruje da će Barani spremni dočekati meč sa Cibonom.

Vicešampion Crne Gore doveo je veliki broj iskusnih igrača i pokušaće da napadne plej of u regionalnom takmičenju.

“Poslije uspješno završenog posla sa Benfikom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, očekuje nas meč sa Cibonom. Moram da budem iskren: nismo spremni ni približno koliko sam mislio da ćemo biti na početku ABA lige. Iz objektivnih razloga. Nismo imali nijedan zajednički trening od početka priprema, što zbog reprezentativnih obaveza nekih igrača, što zbog odsustvovanja usljed povreda. Ali, šta je tu je. Nismo samo mi u ovakvoj situaciji nego i druge ekipe. Cibona je ekipa sastavljena od kvalitetnih, iskusnih igrača i dobro vođena Igra sa dosta veikom energijom, pogotovo na domaćem terenu. Očekuje nas jedna ozbilna provjera u Zagrebu. Vjerujem u kvalitet svojih igrača, kao i da ćemo spremno dočekati tu utakmicu”, rekao je Pavićević.

Za Damira Markotu meč sa Cibonom biće poseban jer je to njegov matični klub za koji je nastupao u nekoliko navrata.

“To je posebno emotivan meč za mene, jer sam kao dijete došao u Zagreb, 1999. godine. I vraćao sam se, tokom karijere, dva-tri puta u Cibonu. Lijep je osjećaj kad se čovjek vrati kući, vidi se s prijateljima i istrči na teren „Draženovog doma“. Ali, što se tiče utakmice, nastojaću da dam svoj puni doprinos pobjedi, kako bismo se trijumfalno vratili u Bar sa prvog gostovanja”, poručio je Markota.

Cibona i Mornar igraće večeras od 20 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DMSat
Gost
DMSat

I treba neko da navija za ove prevarante i kockare 😣

citalac
Gost
citalac

Mora da vas je previše, pa se ne možete pohvatat 😀

Aco655
Gost
Aco655

A sto radi ovaj Pavicevic. Pred sledecu utakmicu opet izjava nismo imali nijedan zajednicki trening.

Send this to a friend