Košarka

Novi ljubimac navijača Budućnosti: Cilj je novi trofej ABA lige i još jedna sezona u Evroligi

foto: www.euroleague.net

Noris Kol je za kratko vrijeme postao jedan od ljubimaca navijača Budućnost Volija, a poslije koša za trijumf nad Darušafakom najavljuje da je glavni cilj odbrana ABA trofeja i novi plasman u Evroligu.

Amerikanac je prije nepun mjesec stigao u Podgoricu i pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu Jasmina Repeše.

“Momci su me sjajno prihvatili, brzo sam se uklopio i ja. Cilj je da se osvoji ABA liga i ponovo izbori plasman u Evroligu. Maksimalno sam posvećen realizaciji tih ciljeva“, rekao je Kol za Sport Klub.

Protiv Darušafake nije blistao u prvom dijelu, ali je u nastavku preuzeo odgovornost i povukao tim do četvrtog trijumfa u Evroligi ove sezone.

“Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili solidni u odbrani i solidni u napadu, ali nije bilo energije ni u jednom pravcu. Samim tim, nije bilo ni energije na tribinama. U nastavku smo zaigrali onako kako je to trener i tražio od nas. Ubrzali smo ritam, pojačali stepen agresivnosti u odbrani, borili se za svaku loptu. Dali smo sve od sebe, a ja sam imao privilegiju da postignem dva poena koja su donijela pobjedu. Međutim, ovo nije pobjeda Norisa Kola nego pobjeda Budućnosti jer je prije poena odluke, odrađeno mnogo posla, kako u odbrani, tako i u napadu, kako bi stigli u situaciju da stignemo do pobjede”.

Noris Kol ima ogromno iskustvo. Svojevremeno je bio saigrač Lebrona Džejmsa u Majamiju sa kojim je osvojio dva šampionska prstena NBA lige.

“Na terenu djeluje bijesno i ljuto, a u pitanju je samo ogromna energija i želja da stigne do pobjede. Sve bi uradio što je potrebno da uzdignutih ruku napusti parket. Kada se meč završi, Lebron je sjajan tip, izuzetno duhovit, spreman da pomogne, da pruži podršku saigračima, svima kome je to potrebno. Onima koji poznaju Lebrona, znaju da je u pitanju zaista sjajan tip. Bila je izuzetno čast i privilegija, družiti se, igrati i osvajati titule sa njim“, zaključio je Noris Kol.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Veliki Blek
Gost
Veliki Blek

Igra sam,sebican je uglavnom..kosarka je timska igra a on i ne igra srcem no dzepom..nije nista mogao Zvezdi,ni on ni Bitadze,nece opet ni moci ni Partizanu u Beogradu..slomice ih Pionir.

Hej
Gost
Hej

Nikola zauvijek❤

Tito
Gost
Tito

Jel znate koliko kosta ovaj ljubimac?

...
Gost
...

“Novi ljubimac”, ka da je pas…
Bolje miljenik.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Neosporno dobar i precizan igrac.ali isto toliko odvratan sto se krevelji.i naslaze onu facu onako.pi

download
Gost
download

Sjajna igračina ovaj Kole ali Buducnost mora da se popravi

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Strasan igrac,legenda.

varvar stari
Gost
varvar stari

Zelim ti jos puno titula sampione!!!Nadam se da ces u Buducnosti provesti jos mnogo godina,i da ces nas voditi ka novim pobjedama i titulama!

drai
Gost
drai

Konacno smo dobili igrača koji može da bude lider tima. Paklen igrač. Podgorica je uz Norisa.Idemo do nove ABA titule.

PG-081
Gost
PG-081

Jedino Nikola Ivanovic,ostali kad se dokažu….

Maestral
Gost
Maestral

Dati mu crnogorsko drzavljanstvo i neka nam pomogne u reprezentaciji

SerdarJanko
Gost
SerdarJanko

Dajte I ovim ostalim crncima,ionako ta reprezentacija odavno nije crnogorska.

Misko
Gost
Misko

Ajde Zivorade pali na B92, idi tamo malo da im se ulizujes I pljujes po Cg.

Send this to a friend