Košarka

Od sjutra godišnje karte KK Budućnost Voli: Ulaznice od 140 do 2.000 eura

foto: KK Budućnost Voli

Prodaja godišnjih karata za utakmice Košarkaškog kluba Budućnost Voli počeće sjutra, saopšteno je na konferenciji za medije osvajača ABA lige.

Pristalice podgoričkog kluba ulaznice će moći da kupe na štandovima u Super Voliju od sjutra u 10 sati.

Godišnje karte za tribine koštaće 140, 180, 240 i 300 za tribina, dok će za parter iznositi 300, 500 i 2 000 eura.

“Interesovanje je premašilo naša očekivanja jer već imamo preko 2000 zahtjeva. Nisu to samo ljudi koji su dosad gledali Budućnost, već imamo i nove zainteresovane gledaoce za naše mečeve. Na ovaj način željeli smo da damo priliku svim slojevima društva da gledaju utakmice Budućnosti. Onima koji su željeli da isprate cijelu sezonu, uštedjeli smo između 15 i 30 odsto novca. Karte će moći da se kupe na improvizovanom štandu u Super Voliju, a prodaja će trajati sve dok bude interesovanja.  Najviši broj zahtjeva za ulaznice dobili smo za sektor centralno, lijevo i desno od lože. Te karte su odmah prošle, kao i one od 180 eura.  Na tim mjestima su prošle sezone bile klupe našeg tima, odnosno gostiju”, rekao je direktor prodaje karata Vuk Pejović.

Ulaz u renoviranu “Moraču” neće biti komplikovan kao nekada.

“Neće biti više gužvi, koje su ranije karakterisale utakmice Budućnosti. Po novom sistemu ulazu, svaki sektor imaće svoj ulaz, pa neće morati sve da čekaju ispred glavnog ulaza. Biće devet novih ulaza, a na kartama će pisati ulaz ispred kojeg će moći da uđu gledaoci”, objasnio je Pejović.

Još nije poznato sa koje tribine će Budućnost imati najglasniju podršku.

“Vjerni navijači imaće svoj sektor. Sa njima ćemo se uskoro dogovoriti”, dodao je Pejović.

Navijači će moći da kupe i karte za pojedinačne mečeve Evrolige koje će koštati sedam, 10 i 15 eura.

Zamjenik izvršnog direktora Budućnosti Marko Šegerec istakao je da navijači kupovinom godišnjih ulaznica pokazuju privrženost prema klubu.

“Zadovoljni smo dosadašnjim interesovanjem. Navijačima se zahvaljujemo na interesovanju koje su pokazali jer osim navijanjem na ovaj način pokazuju ljubav prema Budućnosti. Nadam se da će nastaviti sa podrškom, bez obzira na rezultate Budućnosti. Još u maju smo imali sastanak sa predstavnicima Evrolige za vrijeme fajnal fora u Beogradu. Tada smo dobili zahtjev za procjenu prodatih sezonskih karata za sezonu, a ona se kretala između 2500 i 3000, što je 10 puta više nego prošle sezone. Oni su uporedili prodaju karata u drugim klubovima i zaključili da bi na taj način napravili revoluciju po prodatim kartama u evropskoj košarci”, rekao je Šegerec i uporedio Budućnost sa CSKA:

“Oni su prošle godine prodali 1200 godišnjih karata. Kada uporedimo Podgoricu i Moskvu i veličinu tržišta, jasno je da smo napravili već veliki uspjeh.Upravni odbor kluba ulaže ogromne napore kako bi obezbijedio neophodni budžet za Evroligu, koji iznosi 5,4 miliona eura”, istakao je Šegerec.

Navijači Budućnost Volija godišnje ulaznice moći će da kupe u ratama, preko Crnogorskog telekoma i NLB banke. Korisnici Premium programa Telekoma moći će da ih kupe na šest ili 12 rata, dok NLB banka daje mogućnost kupovine karata do 10 rata, bez kamata i dodatnih naknada.

B.J.

102 Komentara na "Od sjutra godišnje karte KK Budućnost Voli: Ulaznice od 140 do 2.000 eura"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend