Košarka

Oglasila se i Milica Dabović: Jelena hoće da je svi žale

Jelica Dabović, sestra poznatih igračica Ane i Milice, govorila je o svom teškom životu i kako ih je otac Milan tukao. Milica je riješila da reaguje na njenu priču.

<<<Ispovijest nekadašnje najbolje košarkašice Crne Gore: Otac me je tukao češljem do krvi<<<

“Ne osuđujem, ja razumijem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobjedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono što uistinu jesmo. U suprotnom osoba se osjeća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbjegne vlastitu odgovornost. Djeca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge djevojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju djecu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvjek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i njegujemo”,  napisala je Milica na Instagramu.

“Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razumije i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je, neka je. Biti fer najveća je pobjeda svakog zla! Vrijeme je najbolji putokaz, ako je vodilja kroz život dobra namjera! Moja porodica, moje sve! Volim”, zaključila je bivša reprezentativka Srbije.

Ipak, na jedan komentar je morala da odgovori na društvenim mrežama. Pokušala je da odbrani brata Milana koji je osuđen na šest godina zatvora zbog prenosa droge.

“Njemu je namješteno… On je divno biće, koje nema veza sa tim, a onda (Jelica) ta koja nije poželjela da ga vidi u zatvoru, o tome ne priča zato što želi da je ljudi sažalijevaju. Uspjela je! Bravo za nju”, zaključila je Milica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dule
Gost
dule

Sad je sve jasno zasto su onakve

Beznačajna
Gost
Beznačajna

Srbadija !

Pol
Gost
Pol

Da vas je bio ne biste mu bili takvi kakvi ste!

Istina
Gost
Istina

U kompletnom komentaru nigdje nijedan konkretan demanti izjave njene sestre, a posebno demanti da je i ona bila zrtva ocevog nasilja. Kada je ona bila zrtva nasilja od strane njenog decka, tada su svi srpski tabloidi svaki dan imali njenu izjavi i sl.Kako je tada reagovala treba i sada, a ne da vrijedja svoju sestru.

Rade007
Gost
Rade007

Moramo li da slušamo i čitamo o starletama ili šta?

H. Novi
Gost
H. Novi

Ovo je ona čestita familija iz Novog što im je milija srbija no CG. A brat valja drogu po Beogradu.

Anonimus
Gost
Anonimus

Eto, tako. Kratko i jasno, sve ostalo su šljokice i blato koje im lijepi žuta štampa.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Milica-srpkinjica, isfrustrirana sva …
I

Toni
Gost
Toni

Ovo su neke porodične stvari, aj’ sad, ali mi je zapeo za oko komentar oko brata kome je “namješteno”… Kako da ne.

Anonimus
Gost
Anonimus

How yes no… To mu je bilo za ličnu konzumaciju…

Ne moze tako.
Gost
Ne moze tako.

Ko je tukao? Otac Milan ili brat Milan?

Mileva
Gost
Mileva

Luda kuća

Dara
Gost
Dara

Vas otac je meni bio nastavnik fizickog vaspitanja u osnovnoj skoli.Znajuci kako se tada ponasao ne sumnjam da je Jelicina ispovijest tacna

Boki
Gost
Boki

Budaletino.Ako ti je tata tukao mamu i sestru i ako je njoj lakse da svoju tugu i bol podijeli sa drugima-neka je.Ona na to ima pravo.Ako je sve to istina zasto je niste podrzale-Vi, majka i sestre jer ko daje pravo nekom muskarcu samo zato sto je jaci da se izivljava na nekome,ako je bolestan neka se lijeci.A ti..hoces li… Više »

Send this to a friend