Košarka

Oslabljena Budućnost razigrana protiv Lovćena

foto: KK Budućnost

Skoro hiljadu navijača ABA šampiona Budućnost Volija moglo je zadovoljno napustiti ,,Moraču” u subotu, nakon pobjede nad Lovćenom 93:67. Oslabljeni tim pokazao je pravi pristup i ozbiljnost u igri protiv ABA 2 ligaša.

“Bez Popovića, Gibsona i kapitena Šehovića nije nam bilo lako, ali smo baš zato znali koliko moramo odigrati ozbiljno. Takođe, željeli smo da ispravimo nešto lošiji utisak iz duela sa Sutjeskom prethodne srijede. Naš cilj su sve pobjede u šampionatu, prednost domaćeg terena u eventualnom finalu. Bitno nam je da se umor nije pretjerano osjećao, a i dalje ga ima nakon ABA finala”, kazao je Nemanja Gordić.

Oba plejmejkera ,,plavih bila su izuzetna, Gordić je upisao 18 poena, šest asistencija i tri skoka, a Nikola Ivanović 21 poen, šest asistencija i dvije ukradene lopte. Krilni centar Aleksa Ilić imao je izuzetnu rolu 15 poena, 11 skokova i dvije ukradene lopte. Ivanović je iznudio šest, Gordić pet faulova.

Oporavak Suada Šehovića i Petra Popovića za duel sa Mornarom u Baru je ipak od izuzetnog značaja, jer ekipi je potrebna širina opcija u rotaciji protiv vrhunskog protivnika. Očekuje se i skorašnji oporavak beka Kajla Gibsona, kojem je potrebno mirovanje kako bi zaliječio problem rupture mišića tricepsa desne ruke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograđanin
Gost
Titograđanin

Što ne napisaste koju i o Lovćenu, nije Budćnost sama sa sobom igrala.

Djuro
Gost
Djuro

Skoro 1000 gledalaca gdje isparise ti navijaci koji su puni sportski protiv cedevite, zvezde. To je znak koliko vole buducnost

Send this to a friend