Košarka Plavi odradili prvi dio priprema u Kolašinu

Pajović: Igrači odlično odgovorili na zahtjeve novog trenera

foto: aba-liga.com

Sportski direktor Budućnosti Voli Gavrilo Pajović priznaje da kada je u Kolašinu dosta radi, ali se i uvijek odmori i napuni baterije.

“Da budem jednostavan i razumljiv sve je bilo “top u Kolašinu. Idealni uslovi koje smo imali su nas dodatno motivisali da odradimo sve što smo planirali. Na treninzima je novi trener postavio nove zahtjeve i važno je da se desilo “obostrano razumijevanje”. Svaki šef i svaki igrač ima pravo na svoj “košarkaški svijet” i za tim je važno da tu ima dosta sličnost i podudarnosti. Pored novajlija imamo i naše igrače koji nakon prošlogodišnje sezone povreda treba da se vrate u igrački ritam”, ističe Pajović.

Pajović se slaže da predstoji dosta posla kako bi se složile kockice za takmičarske zahtjeve Budućnosti koji nikada nijesu mali.

“Nakon Kolašina nastavljamo sa treninzima u Podgorici do 25. avgusta, kada putujemo za Kranjsku Goru. Tamo ćemo boraviti pet dana i uz treninge odigrati i dvije prijateljske utakmice protiv Himkija i Nižnjeg Novgoroda. Ponovo smo nedjelju dana u Podgorici, a onda 6. i 7. septembra učestvujemo na Memorijalu “Mirze Delibašića” u Sarajevu. Prijateljska utakmica sa Mega Bemaksom je zakazana za 13. septembar u Podgorici. Do 26. septembra ćemo odigrati još dvije prijateljske utakmice, a od 26. do 29. septembra učestvujemo na tradicionalnom ABA Superkupu u Zagrebu”, nabrojao je Pajović.

Najvjerovatnije će se na Superkupu ekipi pridružiti u reprezentativci Šehović, Ivanović i Popović. Do tada će nova ekipa i novi trener slagati kockice igre. Obaveze ponovo velike. I bez Evrolige, izazova i motiva do neba. Upravo zbog toga što se igraju utakmice kojim se dolazi do Evrolige.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Sa ovom ekipom borba za 5-6 mjesto

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Dalemo je evroliga nema vise

Lorenc
Gost
Lorenc

godinu dana

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Sa mnogo gorim rosterom od ovoga je uzeta ABA. Toliko.

Send this to a friend