Košarka Sportski direktor komentarisao promjene u rosteru

Pajović: Von se jednostavno nije snašao

foto: aba-liga.com

Sportski direktor KK Budućnost Voli Gavrilo Pajović kaže da je klub bio prinuđen da nađe zamjenu za povrijeđenog Aleksu Ilića, te izrazio nadu da će novi igrači Luka Mitrović i Amadeo Dela Vale pomoći ekipi u ispunjavanju postavljenih ciljeva.

Klub je u međuvremenu napustio Rašad Von, koji nije bio na niovu partija koje je prošle sezone pružao u dresu Igokee.

“Von se jednostavno nije snašao, nije uspio da pokaže ono što je pokazivao prošle sezone i što smo očekivali od njega, pa smo sporazumno dogovorili raskid saradnje. Reagovali smo munjevito i kvaliteno”, kazao je Pajović za Sport klub i dodao:

“Novi članovi tima postali su Mitrović i Dela Vale, momci koji će u Budućnosti pojačati konkurenciju, omogućiti više mogućnosti u oba pravca, proširiti rotaciju, a svi se nadamo biti prava pojačanja u ostvarivanju ambicoznih ciljeva, a to su borba za oba trofeja u Crnoj Gori, borba za sam vrh ABA lige i za plasman u TOP 16 fazu Evrokupa. Nastavljamo borbu, sa mnogo optimizma, samopouzdanja, uz fenomenalnu atmosferu u timu, koja odiše pozitivnom energijom“.

Budućnost Voli je u regionalnom takmičenju neporažena nakon četiri runde, dok je u Evrokupu, pred duel sa Mornarom, na učinku 3-1.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

Promijenite trenera ako mislite da imate ozbiljnije rezultate,ovako ćete tavoriti i mučiti se u svakom meču za pobjedu.

Privacy
Gost
Privacy

Da promjene Trenera, a imaju svega jedan poraz ove sezone i to u Malagi 4 poena razlike. Dje je tebi tu logika skromni covjece!

PG 081
Gost
PG 081

Kakvi su crnogorski strucnjaci iz fotelje da im je kako na svakih 20 dana novi trener

Tristan
Gost
Tristan

A ni vi se ne snalazite sa odabirom , kako Vona tako i dosta drugih u protekle dvije sezone 😞

Send this to a friend