Košarka Predsjednik Asvela govorio o raskidu saradnje sa našim trenerom

Parker: Mitrović nije ispoštovao neke stvari iz ugovora

Toni Parker, predsjednik evroligaša Asvela i velikan evropske košarke, za pariski L’Ekip prvi put javno je govorio o raskidu saradnje kluba iz Liona sa našim trenerom, Podgoričaninom Zvezdanom Mitrovićem.

Bivši selektor naše reprezentacije Mitrović zvanično je dobio otkaz u Asvelu u četvrtak, nakon nekoliko sedmica spekulacija. Očekuje se da u narednim danima preuzme minhenski Bajern, takođe evroligaški tim.

“Trenutno smo u pravnoj proceduri i ne mogu zato govoriti o detaljima. Jasno je da razlozi otkaza nijesu sportski rezultati. Kada ste u Asvelu, morate voditi računa i o određenoj slici koju šaljete u javnost, nijesu samo rezultati kriterijum. Neki limiti su u međuvremenu pređeni. Neke stvari smo dogovorili sa Mitrovićem prije potpisa ugovora, koje nije ispoštovao”, kazao je Parker za L’Ekip.

Zvezdan Mitrović je Asvelu, najtrofejnijem francuskom klubu, donio titulu prvaka Francuske na proljeće prošle godine, i klubu donio povratak u Evroligu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HrabriSokoli
Gost
HrabriSokoli

Francuzi, najantipaticnija evropska nacija. Jes kosarkaska legenda, ali jedini razlog sto ga je otpustio je taj sto je stranac, a u medjuvremenu se dogovorio sa nekim francuskim trenerom da preuzme ekipu. Mitrovic je odlicno vodio ekipu. Realno su za zacelje Evrolige.

Send this to a friend