Košarka Mornar večeras (18 h) protiv „crno-bijelih“ u Beogradu

Partizan pravi test za Barane

Košarkaši Mornara nastupiće večeras (18 h) protiv Partizana u Beogradu u trećem pripremnom meču predsezone. Duel sa ekipom našeg trenera Vlada Šćepanovića, koja je u regularnom dijelu prethodne ABA sezone bila prva, biće do sada najteži test na pripremama za barskog ABA ligaša. Meč će biti odigran u dvorani ,,Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, gdje je Mornar u poneđeljak savladao Mega Bemax, takođe ABA rivala. Prethodno, u subotu je pobijeđen FMP.

Stručni štab barskog tima je zadovoljan što računa na sve prvotimce, a do sada su dobru formu pokazali prije svega bekovi Vajthed, Nidam, Vranješ i Pulen. Meč sa Partizanom biće izuzetan test čvrstine i fokusa, pogotovo u igri pod obručem.

Partizan je do sada ostvarivao isključivo pobjede na pripremama i biće takmičarski izuzetno motivisan protiv rivala u borbi za vrh u narednoj ABA sezoni.

U petak od 13 časova Mornar će imati priliku da odigra prijateljski meč protiv Borca u Čačku. Radi se o novom ABA ligašu koji je bio dominantan u ABA 2 ligi.

Barani će u Srbiji boraviti do vikenda a potencijalno najjaču provjeru imaće protiv evroligaša Crvene zvezde, u subotu u dvorani “Aleksandar Nikolić u Beogradu.

U završnici priprema, naredne sedmice, očekuje se makar jedan meč protiv najjačeg crnogorskog rivala Budućnost Volija.

Tags
Send this to a friend