Košarka ABA liga

Pavićević: Bitno je da uđemo hrabro u duel, bez imalo respekta i straha

Nemamo bilo kakvog pristiska, želimo da igramo našu košarku i nadam se da će nam biti dozvoljeno da igramo našu košarku, izjavio je Mihailo Pavićević, trener Mornara, u najavi druge utakmice polufinala plej-ofa ABA lige.

Barani sjutra nema prava na grešku. Moraju slaviti kako bi izborili majstoricu i vratili se ponovo u Podgoricu, gdje su prije tri dana poraženi rezultatom 97:88.

“Prvi meč je arhiviran već u ponedjeljak veče. Uvijek gledam svoju ekipu, propustili smo veliku šansu da možda već u prvom duelu steknemo prednost, jer kad je u pitanju plej-of teško je reći – odlučujuću prednost. Kad ovo kažem, mislim na dobro odigranu prvu četvrtinu, pa drugu i do sredine treće četvrtine. Sredinom treće dionice imali smo 61:55 i šansu da odemo na više. Ali, to nismo iskoristili i onda su uslijedile neke greške, i u napadu i u odbrani, koje je kvalitetna ekipa Budućnosti kaznila i vratila se”, izjavio je Pavićević i dodao:

“Nema tu neke velike filozofije – gledaćemo da greške koje smo napravili u prvom meču svedemo na minimum u drugom. Bitno je da uđemo hrabro u duel, bez imalo respekta i straha. Nemamo bilo kakvog pristiska, želimo da igramo našu košarku i nadam se da će nam biti dozvoljeno da igramo našu košarku.“

Sjutrašnji susret u Topolici počeće u 21 čas.

Send this to a friend