Košarka Mornar se probudio tek u nastavku meča u Morači

Pavićević: Hazarderska postava nas je vratila, ali nismo imali snage za preokret

Mornar je večeras bio na pragu velikog preokreta i ključnog koraka ka plej ofu ABA lige, ali je trener Mihailo Pavićević nakon meča istakao da je njegova ekipa tek u nastavku počela da igra.

Barani su se vratili poslije minus 24, ali je Budućnost u završnici osigurala trijumf.

“Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi. I prije ovog meča oni su obezbijedili plasman u plej of. Mislim da su izgubili dobru šansu da imaju lakši raspored u doigravanju. Sada je sigurno da će igrati protiv Crvene zvezde u polufinalu. U prvom dijelu mi nismo postojali na parketu. Sav dogovor pred utakmicu ostao je u svlačionici. I onda, kada se napravila velika razlika, izašao sam hazarderskom postavom koja je uspjela da se vrati. Međutim, nismo imali snage za preokret, a i Budućnost je kvalitetna ekipa da bi to dozvolila”, kazao je Pavićević za RTCG.

Mornar će i pored poraza imati šansu da u posljednja dva kola pobjedama nad Mega Bemaxom i Krkom osvoji četvrto mjesto i plasira se u polufinale, ukoliko Primorska izgubi jednu utakmicu do kraja sezone, ili Cedevita Olimpija dobije oba meča.

“Ne zavisi sada sve od nas. Možemo da dobijemo i oba meča do kraja i da nismo sigurni učesnici plej ofa. Lošiji smo u dvomeču sa Primorskom”, dodao je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
miljenko
Gost
miljenko

PAJO VI STE URADILI KOLIKO STE MOGLI U OVOJ UTAKMICI ,CESTITAM TI OSVAJANJE CETVRTOG MJESTA I IGRANJE FAJNALFORA KAO I VELIKI USPJEH CRNOGORSKE KOSARKE!!!!!

Send this to a friend